خرید آنلاین کیک - خرید اینترنتی اصفهان - سفارش اینترنتی تهران - مقابله با کرونا خرید آنلاین کیک - سفارش اینترنتی کیک در اصفهان - خرید اینترنتی در تهران - مقابله با کرونا
طرز تهیه کیک - طرز تهیه کیک گیلاس - کیک گیلاس

طرز تهیه کیک گیلاس لهستانی

کیک گیلاس

گیلاس از آن میوه‌های خوشرنگ و خوشمزه است که طرفداران بسیاری دارد. با توجه به نزدیک شدن به فصل این میوه، تصمیم گرفتیم در این مطلب به آموزش طرز تهیه کیک گیلاس لهستانی بپردازیم. یک کیک خانگی دلپذیر که با استفاده از گیلاس بدون هسته، پخته می‌شود.

میوه‌ی گیلاس دارای مواد مغذی فراوانی می‌باشد. علاوه بر آن دارای خاصیت آنتی اکسیدان بوده و برای سلامتی بدن بسیار مفید است. از خواص این میوه می‌توان به کاهش استرس و کمک به بهبود خواب، ویژگی‌های ضد التهابی و ضد سرطانی، کم کالری بودن و سم زدایی از بدن اشاره کرد. بنابراین کیک گیلاس مانند سایر کیک‌های میوه‌ای علاوه بر خوش طعم بودن، دارای ارزش غذایی بالایی می‌باشد.

آماده‌سازی

15 دقیقه

پخت

50 دقیقه

سطح

متوسط

تعداد

12 نفر
طرز تهیه کیک - طرز تهیه کیک گیلاس - کیک گیلاس

روش پخت

1) فر را روی دمای 350 درجه‌ی فارنهایت (معادل 175 درجه‌ی سانتی‌ گراد) قرار دهید تا گرم شود. 1 پیمانه شکر، آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر را در یک کاسه‌ بزرگ ریخته و همه‌ی مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.

نکته: قبل از قرار دادن خمیر کیک داخل فر، باید فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

2) کره را ذوب کنید. برای این کار می‌توانید کره را در کاسه‌ای ریخته و آن را روی کتری قرار دهید تا ذوب شود. پس از این مرحله، گیلاس‌های بدون هسته را در کره ریخته و با حرارت متوسط بین 8 تا 10 دقیقه بپزید تا نرم شوند. حین پختن گیلاس‌ها، 1 قاشق غذاخوری شکر روی آن بپاشید.

نکته: یک روش برای درآوردن هسته گیلاس و آلبالو این است که آن را روی دهانه‌ی یک بطری قرار دهید و با استفاده از یک تکه چوب روی آن فشار دهید تا هسته خارج شده و داخل بطری بیفتد.

این مطلب را هم بخوانید
سفارش کیک خانگی و مزایا و معایب آن + مزایا و معایب کیک قنادی

جدا کردن هسته گیلاس و آلبالو

3) حفره‌ای در مرکز مواد خشک حاصل از مرحله 1 ایجاد کنید. سپس در آن 1/2 پیمانه روغن زیتون، تخم مرغ‌ها و ماست را بریزید. با استفاده از انگشت خود به آرامی مواد مایع درون مواد خشک را هم بزنید تا در پایان به یک خمیر نرم برسید. خمیر را در یک ظرف 9 در 12 اینچی بریزید. روی خمیر را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بپوشانید و در پایان مخلوط گیلاس آماده شده در مرحله 2 را روی آن بریزید.

طرز تهیه کیک - طرز تهیه کیک گیلاس - کیک گیلاس

4) کیک را به مدت 40 دقیقه درون فر که از قبل گرم کردید، قرار دهید تا روی آن طلایی رنگ شود. برای آزمایش پخته شدن کیک می‌توانید از یک خلال دندان استفاده کنید. به این صورت که خلال دندان را داخل کیک فرو کرده و خارج کنید. اگر خلال دندان به صورت تمیز از کیک خارج شد، کیک گیلاس شما پخته است. در پایان می‌توانید روی کیک را مطابق سلیقه‌ی خود تزئین کنید.

نکته: جهت آشنایی با نشانه‌های پخت کیک، می‌توانید به مقاله‌ی “چگونه بفهمیم یک کیک، کوکی یا نان پخته شده است؟” مراجعه کنید.

طرز تهیه کیک - طرز تهیه کیک گیلاس - کیک گیلاس

مواد اولیه

1 پیمانه                      شکر سفید

2 1/2 پیمانه               آرد همه منظوره

1 قاشق غذاخوری          بیکینگ پودر

1 قاشق چایخوری          جوش شیرین

1 قاشق غذاخوری          کره

2 پیمانه                     گیلاس بدون هسته

1 قاشق غذاخوری          شکر سفید

1/2 پیمانه                  روغن زیتون

این مطلب را هم بخوانید
کیک براونی؛ یک کیک خیس شکلاتی

4 عدد                        تخم مرغ

6 اونس                      ماست

1 قاشق غذاخوری          روغن زیتون

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    منو اصلی