آموزش تصویری و گام به گام تهیه رویه کرم کره‌ای

نحوه تهیه کرم کره‌ای یخی

آیا قصد دارید کیک خود را با مواد قابل خوردن تزیین کنید؟ رویه کرم کره‌ای (Buttercream frosting) توصیه ما به شماست. چرا که بافتی نرم دارد و به راحتی روی سطوح مختلف پخش می‌شود. در ادامه به صورت تصویری و گام به گام، دستورالعمل تهیه رویه کرم کره‌ای آموزش داده می‌شود.

تهیه کرم کره‌ای یخی

مرحله اول: الک کردن پودر شکر

بهتر است که پودر شکر را الک کنید، هر چند که در دستورالعمل ذکر نشده باشد. اگر پودر شکر را الک نکنید، به احتمال زیاد کرم کره‌ای شما یکدست نخواهد شد.

الک کردن پودر شکر

مرحله دوم: به هم زدن کره

اگر کره را از یخچال خارج می‌کنید، صبر کنید تا به دمای محیط برسد سپس کره را به هم بزنید تا زمانی که نرم و روشن شود. در جلسه‌ی نهم دوره‌ی جامع مبانی کیک‌پزی، به هم زدن کره آموزش داده شده است.

به هم زدن کره

مرحله سوم: اضافه کردن شکر

به اندازه‌ی 1/4 یا 1/3 پیمانه، شکر اضافه کنید. توجه کنید که این مقدار از شکر را به صورت یکجا اضافه نمایید.

اضافه کردن شکر

مرحله چهارم: تمیز کردن کاسه

حداقل یکبار بعد از اضافه کردن شکر، اطراف کاسه را تمیز کنید و مطمئن شوید که کل شکری که اضافه کرده‌اید وارد مخلوط شده است. همچنین قبل از اضافه کردن شیر، کاسه را تمیز کنید.

تمیز کردن کاسه

مرحله پنجم: اضافه کردن شکر بیشتر

اضافه کردن شکر را ادامه دهید تا زمانی که کل شکر مورد استفاده قرار گیرد. در هر مرحله بعد از اضافه کردن شکر، اقدام به تمیز کردن کاسه نمایید.

اضافه کردن شکر بیشتر

مرحله ششم: اضافه کردن شیر

به مقدار مورد نیاز شیر اضافه کنید. اضافه کردن شیر باعث روان‌تر شدن مخلوط می‌شود و در نتیجه، کرم کره‌ای به راحتی روی سطوح مختلف پخش می‌گردد.

این مطلب را هم بخوانید
چگونه یک دستور پخت کیک را بخوانیم؟

اضافه کردن شیر

شما می‌توانید بلافاصله از کرم کره‌ای تهیه شده استفاده نمایید و یا برای استفاده در آینده آن را فریز کنید. توجه کنید که می‌توان کرم کره‌ای را تا دو ماه فریز کرد.

 

جلسه پانزدهم: آموزش صفر تا صد طرز تهیه خامه کیک (قسمت دوم)

صفحه اصلی دوره جامع مبانی کیک‌پزی

 

منبع: thespruce

9 دیدگاه

  1. عرض خسته نباشید . منظور از پودر شکر در مرحله اول همون شکر هست یا چیز دیگه ایه ؟ اینکه گفته شده حتما الک کنید آیا فقط برای درست کردن کرم کره ای است یا کلا در هر مرحله ای موقع اضافه کردن شکر اونو الک کنیم؟ بسیار بسیار ممنون
    • درود و خسته نباشید به شما. خیر در دستورپخت‌ها منظور از پودر شکر (یا گاهی شکر قنادی)، همون شکر معمولی نیست. شما می‌تونید شکر معمولی رو داخل آسیاب، میکسر یا ... به شکل کامل آسیاب کنید تا یک پودر کاملا نرم و یکدست از اون به دست بیاد. که به اون پودر شکر می‌گن. در مورد الک هم خیر، همیشه لازم نیست شکر رو الک کنید. اما در اینجا و سایر دستورپخت‌هایی که به جای شکر، پودر شکر مورد استفاده قرار گرفته، الک کردن باعث بهتر نرم شدن پودر خواهد شد.
  2. ببخشید من انقدر سوال میکنم . مقدار شکر و کره توی این طرز تهیه دست خودمونه یا مقدار خاصی داره ؟ ممنون ازتون
  3. باعث خوشحالیه که اینطور مباحث دوره رو پیگیری می‌کنید. در مورد سوالتون توجه داشته باشید که توی این مبحث، آموزش یکی از روال‌های حرفه‌ای تهیه کرم کره‌ای مد نظر بوده و نه دقیقا طرز تهیه. بنابراین برای اینکه از مقادیر و نسبت‌های درست و اصولی استفاده کنید می‌تونید از مقادیر عنوان شده توی سایر جلساتی که تهیه کرم‌کره‌ای آموزش داده شده دیدن کنید.
  4. سلام چند تا سوال دازم : 1-ایا از کرم کره ای می توان ذر لابه لای کیک استفاده کرد و یا فقط برای رویه هست ؟ 2- ایا می شود به جای خامه قنادی از کرم کره ای استفاده کرد ؟ 3- ایا در موقع استفاده از کرم کره ای لازم هست سطح کیک مرطوب بشه ؟
    • درود 1- این کار معمول نیست. معمولا از کرم کره ای به عنوان رویه کیک استفاده میشه چرا که قوام خوبی داره و به خوبی فرم میگیره. بهتره ازین کرم با درصد چربی بالاش در لای کیک استفاده نکنید. و البته این مساله دست شماست و اگر دوست داشتید میتونید برای لابه‌لای کیک هم استفاده کنید. 2- نمیشه گفت دقیقا همون خامه هست. اما گاهی میتونه به جای اون مورد استفاده قرار بگیره. توصیه میکنم برای اینکه بیشتر در مورد خامه‌های شیرینی‌پزی و تفاوت‌های اونها اطلاعات کسب کنید سری به مقاله انواع خامه‌های کیک وبسایت کیکانه بزنید. 3- بد نیست که این کار رو بکنید و کمی سطح کیک رو با شربت حاوی آب و شکر (با نسبت برابر هم) مرطوب کنید. امیدوارم پاسختون رو گرفته باشید
  5. سلام خسته نباشید من در برنامه های شیرینی پزی که دیدم برای تزیین کزیک از یک نوع خامه استفاده میکنند که خامه بعد از تزیین کاملا سفت و خشک میشه و اگه دست بهش بخوره مشکلی پیش نمیاد میخواستم ببینم شما میدونید این کدوم نوع خامه هست؟پیشنهاد شما برای تزیین کیک کدوم نوع خامه هستش؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو اصلی