آیا قصد دارید کیک خود را با مواد قابل خوردن تزیین کنید؟ رویه کرم کرهای (Buttercream frosting) توصیه ما به شماست. چرا که بافتی نرم دارد و به راحتی روی سطوح مختلف پخش میشود. در ادامه به صورت تصویری و گام به گام، دستورالعمل تهیه رویه کرم کرهای آموزش داده میشود.
مرحله اول: الک کردن پودر شکر
بهتر است که پودر شکر را الک کنید، هر چند که در دستورالعمل ذکر نشده باشد. اگر پودر شکر را الک نکنید، به احتمال زیاد کرم کرهای شما یکدست نخواهد شد.
مرحله دوم: به هم زدن کره
اگر کره را از یخچال خارج میکنید، صبر کنید تا به دمای محیط برسد سپس کره را به هم بزنید تا زمانی که نرم و روشن شود. در جلسهی نهم دورهی جامع مبانی کیکپزی، به هم زدن کره آموزش داده شده است.
مرحله سوم: اضافه کردن شکر
به اندازهی 1/4 یا 1/3 پیمانه، شکر اضافه کنید. توجه کنید که این مقدار از شکر را به صورت یکجا اضافه نمایید.
مرحله چهارم: تمیز کردن کاسه
حداقل یکبار بعد از اضافه کردن شکر، اطراف کاسه را تمیز کنید و مطمئن شوید که کل شکری که اضافه کردهاید وارد مخلوط شده است. همچنین قبل از اضافه کردن شیر، کاسه را تمیز کنید.
مرحله پنجم: اضافه کردن شکر بیشتر
اضافه کردن شکر را ادامه دهید تا زمانی که کل شکر مورد استفاده قرار گیرد. در هر مرحله بعد از اضافه کردن شکر، اقدام به تمیز کردن کاسه نمایید.
مرحله ششم: اضافه کردن شیر
به مقدار مورد نیاز شیر اضافه کنید. اضافه کردن شیر باعث روانتر شدن مخلوط میشود و در نتیجه، کرم کرهای به راحتی روی سطوح مختلف پخش میگردد.
شما میتوانید بلافاصله از کرم کرهای تهیه شده استفاده نمایید و یا برای استفاده در آینده آن را فریز کنید. توجه کنید که میتوان کرم کرهای را تا دو ماه فریز کرد.
جلسه پانزدهم: آموزش صفر تا صد طرز تهیه خامه کیک (قسمت دوم)
صفحه اصلی دوره جامع مبانی کیکپزی
منبع: thespruce
9 دیدگاه