خرید آنلاین کیک - خرید اینترنتی اصفهان - سفارش اینترنتی تهران - مقابله با کرونا خرید آنلاین کیک - سفارش اینترنتی کیک در اصفهان - خرید اینترنتی در تهران - مقابله با کرونا
کیک گردویی - طرز تهیه کیک گردویی - طرز تهیه کیک - انواع کیک

طرز تهیه کیک گردویی ساده

کیک گردویی

این کیک گردویی یک کیک مرطوب، پر مغز، بسیار خوشمزه و در عین حال سالم است. چرا که در آن به جای کره از ماست کم چرب استفاده می‌کنیم که موجب ترد شدن بافت کیک می‌شود. از دیگر مواد اولیه این کیک، روغن گردو است. این روغن در زمره سالم‌ترین روغن‌های موجود است که نه تنها گردش خون را بهبود می‌بخشد بلکه باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، حفظ سطح هورمون، جلوگیری از اگزما و بهبود پوست می‌شود. به یاد داشته باشید روغن گردو را بیش از حد حرارت ندهید. زیرا ارزش غذایی خود را از دست داده و ممکن است طعم تلخی بدهد.

می‌توان نسخه‌های دیگر این کیک را با سایر مغزها مانند فندوق و یا بادام نیز تهیه کرد. مهم این است شما به چه طعمی علاقه دارید.

آماده‌سازی

20 دقیقه

پخت

40 دقیقه

سطح

مبتدی

تعداد

4-6 نفر

روش پخت

1) فر را روی دمای 350 درجه‌ی فارنهایت قرار داده و از قبل گرم کنید.

2) گردو و شکر شیرینی‌پزی را در یک غذاساز ریخته و به خوبی با هم ترکیب کنید تا به یک پودر یکدست برسید.

3) پودر گردو، آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

4) زرده‌های تخم مرغ را به هم بزنید (با استفاده از دست و یا میکسر) و به آرامی روغن گردو را اضافه کنید. شبیه به کاری که برای درست کردن مایونز انجام می‌دهید. هنگامی که اموسلیون شد، ماست را اضافه کرده و مخلوط کنید تا در مواد گنجانده شود.

این مطلب را هم بخوانید
طرز تهیه کیک هویج، یک کیک هویج خیس و بسیار ساده

نکته: برای جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ، روش‌های متنوعی وجود دارد. یک روش این است که تخم مرغ‌ها را در یک ظرف شکسته و سپس با استفاده از یک بطری خالی، زرده‌ها را داخل بطری بریزید. به این صورت که بدنه بطری را فشار دهید، سپس دهانه‌ی آن را نزدیک زرده گرفته و بدنه را رها کنید. برای آشنایی با روش‌های دیگر می‌توانید از مقاله “آموزش گام به گام و تصویری جداسازی سفیده و زرده تخم مرغ” کمک بگیرید.

جداسازی زرده و سفیده تخم مرغ

نکته: پراکندگی قطره‌های ریز یک مایع مانند روغن در مایع دیگر مانند آب را امولسیون گویند. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به مقاله “چند نکته ی مهم در رابطه با اضافه کردن تخم مرغ به مایع کیک” مراجعه کنید.

5) سفیده‌های تخم مرغ را با استفاده از یک میکسر به هم بزنید تا فومی شکل (کف آلود) شود. سپس شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که به سافت پیک (soft peak) برسید.

نکته: منظور از سافت پیک یا قله‌ نرم این است که اگر پره‌های همزن را از داخل مخلوط سفیده و شکر خارج کنید به شکل زیر خواهد بود. در این حالت مخلوط سفیده و شکر به شکل برف شده و اگر کاسه حاوی سفیده و شکر را وارونه بگیریم‌، محتوای داخل آن نمی‌ریزد.

سافت پیک - قله نرم

6) مخلوط زرده و روغن حاصل از مرحله 4 را با مخلوط مواد خشک حاصل از مرحله 3 را با یکدیگر ترکیب کنید.

7) سپس ترکیب سفیده و شکر را به آرامی به آن اضافه کنید و با استفاده از یک قاشق چوبی مواد را به خوبی ترکیب کنید.

این مطلب را هم بخوانید
طرز تهیه چیز کیک (کیک پنیری)

8) یک ظرف کیک پزی را به روغن (کره) و آرد آغشته کنید و خمیر کیک را داخل ظرف بریزید. در صورت لزوم از مقاله “چگونه ظرف کیک خود را به روغن و آرد آغشته کنیم؟” استفاده کنید.

9) ظرف را داخل فر قرار داده و به مدت 35 الی 45 دقیقه بپزید.

نکته: جهت آشنایی با نشانه‌های پخت کیک، می‌توانید به مقاله‌ی “چگونه بفهمیم یک کیک، کوکی یا نان پخته شده است؟” مراجعه کنید.

10) قبل از خارج کردن کیک گردویی از ظرف، اجازه دهید حداقل به مدت 10 دقیقه سرد شود.

11) اکنون کیک خانگی گردویی شما آماده سرو است. توصیه می‌شود آن را به صورت گرم سرو کنید.

کیک گردویی - طرز تهیه کیک گردویی - طرز تهیه کیک - انواع کیک

مواد اولیه

2 پیمانه                          گردو

2 پیمانه                          شکر شیرینی‌پزی به علاوه مقداری برای تزئین

1 پیمانه                          آرد

1/2 پیمانه                      روغن گردو

4 عدد                           تخم مرغ، زرده و سفیده جدا

1/2 1 قاشق چایخوری       بیکینگ پودر

1/2 قاشق چایخوری          نمک

7 اونس                         ماست کم چرب

2 قاشق غذاخوری             شکر

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    منو اصلی