آشنایی با کیک رِدولوت (کیک مخملی قرمز)

کیک ردولوت- کیک مخملی- کیک مخملی قرمز- کیک قرمز مخملی

در این مقاله قصد داریم کیک ردولوت، یکی از محبوب‌ترین و کلاسیک‌ترین کیک‌ها در دنیای شیرینی پزی را به شما عزیزان معرفی کنیم.

آشنایی با کیک مخملی قرمز (رِدولوت – Red velvet)

تاریخچه کیک رِدولوت

کیک ردولوت یا همان کیک مخملی قرمز نوعی کیک شکلاتی لایه‌ای به رنگ قرمز روشن، قرمز تیره و یا قهوه‌ای مایل به قرمز است که بافتی نرم و لطیف دارد از این روز این کیک، کیک مخملی قرمز نام گرفته است. روی این مدل کیک نیز معمولاً با کرم پنیری سفید و یا نوعی کرم کره‌ای به نام باترکریم پوشانده می‌شود.

این مدل کیک به سبب بافت لطیف و مرطوب، رنگ قرمز و طعم لذیذ و خوشایندی که دارد جزء کیک‌های کلاسیک و مدرن دنیای شیرینی پزی محسوب می‌شود و از محبوبیت بالایی نیز در بین مردم برخوردار شده است.

کیک مخملی برای اولین بار در قرن 19 میلادی در آمریکا پخته شده است. در آن زمان این کیک تنها بافت مخملی داشته و رنگ قرمزی در کار نبوده است. با گذشت زمان کیک قرمز مخملی اصلی ابداع شد که این کیک درواقع نوعی کیک شکلاتی بود که از ترکیب پودر کاکائوی طبیعی، سرکه، جوش شیرین، باترمیلک (آب‌دوغ) و آرد تهیه می‌شد. علت لطافت بافت آن، استفاده از سرکه و باترمیلک بود؛ و رنگ قرمز آن نیز به واسطه ترکیب اسیدی باترمیلک و رنگ‌دانه‌های پودر کاکائوی طبیعی ایجاد می‌شد.

با گذشت سال‌ها و افزایش محبوبیت این کیک، برای خوش رنگ‌تر شدن کیک از رنگ‌های خوراکی استفاده می‌شد. و از آن پس استفاده از رنگ خوراکی به دستورالعمل این کیک اضافه شد.

این مطلب را هم بخوانید
کیک مجسمه‌ای، کیکی با طعم هنر

در طول جنگ جهانی دوم به علت قحطی‌ها بسیاری از رستوران‌ها و قنادی‌ها برای افزودن رنگ به کیکشان از چغندر آب‌پز (لبو) استفاده می‌کردند. امروزه نیز در بسیاری از دستورالعمل‌ها استفاده از لبو به چشم می‌خورد.

دستورالعمل تهیه کیک ردولوت در طی سال‌ها تنوع بسیاری پیدا کرده است. ولی چیزی که در تمام این سال‌ها و با وجود تغییرات بسیار تا به امروز ثابت و بدون تغییر مانده است بافت مرطوب و بسیار نرم و لطیف این کیک است. البته رنگ قرمز آن با توجه به نوع پودر کاکائو و میزان رنگ خوراکی استفاده شده در آن از قرمز روشن تا قرمز تیره متغیر است. میزان استفاده از رنگ خوراکی در دستورات مختلف ردولوت متفاوت است. در برخی از دستورات از رنگ خوراکی مایع و در برخی دیگر از رنگ ژله‌ای استفاده می‌شود. چیزی که اهمیت دارد این است که رنگ خوراکی انتخاب شده باید مرغوب باشد، باعث تلخ شدن کیک نشود و همچنین برای سلامت انسان مضر نباشد.

امروزه کیک ردولوت به دلیل رنگ زیبای قرمزی که دارد و همچنین طعم دلنشین و بافت لطیفش به یکی از محبوب‌ترین گزینه‌های کیک برای مناسبت‌هایی مثل کریسمس، ولنتاین، جشن تولد و سالگرد ازدواج تبدیل شده است.

انواع کیک و شیرینی ردولوت

ردولت تنها محدود به کیک نمی‌شود. امروزه علاوه بر دستورالعمل‌های تهیه کیک ردولوت، دستورالعمل انواع مختلفی از شیرینی‌ها و دسرهای مخملی قرمز رنگ نیز به دنیای کیک و شیرینی‌پزی راه پیدا کرده‌اند. در آلبوم زیر چند نمونه از شیرینی‌ها و دسرهای ردولوت را می‌توانید مشاهده کنید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    منو اصلی