خرید آنلاین کیک - خرید اینترنتی اصفهان - سفارش اینترنتی تهران - مقابله با کرونا خرید آنلاین کیک - سفارش اینترنتی کیک در اصفهان - خرید اینترنتی در تهران - مقابله با کرونا
طرز تهیه کیک رولت کدو حلوایی - رولت کدو حلوایی - رولت - طرز تهیه کیک

طرز تهیه کیک رولت کدو حلوایی با محتوای پنیر خامه‌ای + تصاویر

رولت کدو حلوایی

در این جلسه قصد داریم طرز تهیه رولت کدو حلوایی را به شما همراهان عزیز کیکانه، آموزش دهیم. برای پر کردن وسط این نوع رولت، از پنیر خامه‌ای استفاده می‌کنیم. قابل ذکر است که این کیک در دنیا بسیار محبوب می‌باشد. فقط کافی است یک بار آن را امتحان کنید.

می‌توانید رولت کدو حلوایی را به مقدار زیاد تهیه کنید، آن را به تکه‌های کوچک تقیسیم کرده و در فریزر نگهداری نمایید. با این کار همیشه آماده‌ی پذیرایی از مهمانان خود خواهید بود.

آماده‌سازی

20 دقیقه

پخت

15 دقیقه

سطح

متوسط

تعداد

10 نفر
طرز تهیه کیک رولت کدو حلوایی - رولت کدو حلوایی - رولت - طرز تهیه کیک

روش پخت

کیک رولت کدو حلوایی

مرحله 1) دمای فر را روی 350 درجه‌ی فارنهایت (180 درجه‌ی سانتی‌گراد) تنظیم کنید. سپس یک سینی کیک با ابعاد حدود 10 در 15 اینچ را چرب کرده و سطح آن را با کاغذ پارافین یا مومی (waxed paper) بپوشانید. در ادامه کاغذ مومی را هم به روغن و آرد آغشته کنید.

طرز تهیه رولت کدو حلوایی - آماده سازی سینی کیک

مرحله 2) یک حوله آشپزخانه چای روی میز کاری خود پهن کرده و روی آن پودر شکر بپاشید (در این مرحله نباید از پارچه توری استفاده کنید).

طرز تهیه رولت کدو حلوایی - آماده سازی سینی کیک - پاشیدن شکر روی حوله آشپزخانه

مرحله 3) تخم مرغ‌ها را در یک کاسه‌ی بزرگ ریخته و با استفاده از مخلوط کن برقی، به آرامی به هم بزنید. به تدریج شکر را اضافه کنید؛ آنقدر به هم بزنید تا مخلوطی غلیط و زرد رنگ بدست آید. ممکن است حدود 4 الی 5 دقیقه طول بکشد تا به نتیجه مورد نظر برسید. در انتها پوره کدو و آبلیمو را هم اضافه کرده و آن‌ها را با سرعت آرام با بقیه مواد ترکیب کنید تا به مخلوطی یکدست برسید.

این مطلب را هم بخوانید
راهنمای سفارش آنلاین کیک تصویری

طرز تهیه رولت کدو حلوایی - به هم زدن تخم مرغ طرز تهیه رولت کدو حلوایی - پوره کدو حلوایی

مرحله 4) در کاسه‌ای جداگانه آرد، بیکینگ پودر، ادویه‌جات و نمک را مخلوط کنید. سپس آن‌ها را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. اکنون خمیر کیک آماده شده است. آن را کف ظرف خود پهن کنید و در صورت تمایل گردو‌های خرد شده را روی آن بریزید.

طرز تهیه رولت کدو حلوایی - ریختن خمیر در سینی

مرحله 5) ظرف را داخل فر (از قبل گرم شده) قرار داده و اجازه دهید 12 الی 15 دقیقه بپزد. انگشت خود را روی کیک فشار داده و بردارید، اگر کیک به حالت اولیه بازگشت، پخته است. کیک را از فر خارج کرده و بلافاصله بر روی حوله آشپزخانه که با شکر پوشانده شده است، برگردانید. کافذ موم را با دقت از کیک جدا کنید. سپس کیک را به همراه حوله آشپزخانه رول کنید.

طرز تهیه رولت کدو حلوایی - خارج کردن از فر طرز تهیه رولت کدو حلوایی - رول کردن کیک

مرحله 6) در مدت زمانی که کیک رول شده با حوله سرد می‌شود، باید مواد مربوط به پر کردن کیک را آماده کنید. پودر شکر را داخل یک کاسه کوچک الک کرده و در گوشه‌ای قرار دهید. پنیر خامه‌ای و کره را آنقدر به هم بزنید تا به یک مخلوط نرم و یکدست برسید. به تدریج پودر شکر و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط کاملا یکدست شود.

طرز تهیه رولت کدو حلوایی - به هم زدن پنیر خامه‌ای و کره

مرحله 7) کیک خنک شده را به آرامی و با دقت باز کنید. موادی را که در مرحله‌ی قبل درست کرده‌اید، روی سطح کیک بریزید و آن را صاف کنید. کیک را بدون حوله رول کنید و در بسته‌بندی پلاستیکی قرار دهید. سپس کیک را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

این مطلب را هم بخوانید
ایده‌های ناب و جذاب برای جشن تولد دوقلوها

طرز تهیه رولت کدو حلوایی - پهن کردن رویه پنیر خامه‌ای طرز تهیه رولت کدو حلوایی - رول کردن کیک طرز تهیه رولت کدو حلوایی - بسته بندی پلاستیکی و سرد سازی

مرحله 8) کیک را برش دهید و سرو کنید. به یاد داشته باشید که باقیمانده کیک باید در یخچال نگهداری شود.

مراجع: thespruce

مواد اولیه

مواد مورد نیاز برای پخت رولت

3 عدد                       تخم مرغ بزرگ (در دمای محیط)

1 پیمانه                     شکر دانه ریز

2/3 پیمانه                  پوره کدو حلوایی

1 قاشق چایخوری          آبلیمو

3/4 پیمانه                 آرد همه منظوره

1 قاشق چایخوری          بیکینگ پودر

2 قاشق چایخوری         دارچین

1 قاشق چایخوری          زنجبیل

1/2 قاشق چایخوری       جوز هندی

1/2 قاشق چایخوری       نمک

1 پیمانه                     گردو خرد شده (اختیاری)

مواد مورد نیاز برای پر کردن رولت

8 اونس                     پنیر خامه‌ای (نرم شده)

5 قاشق غذاخوری         کره (نرم شده)

1 پیمانه                     پودر شکر

1 قاشق چایخوری          عصاره وانیل

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    منو اصلی