خرید آنلاین کیک - خرید اینترنتی اصفهان - سفارش اینترنتی تهران - مقابله با کرونا خرید آنلاین کیک - سفارش اینترنتی کیک در اصفهان - خرید اینترنتی در تهران - مقابله با کرونا
چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک

طرز تهیه چیز کیک (کیک پنیری)

چیز کیک

مهم‌ترین ماده اولیه در چیز کیک ، پنیر خامه‌ای است. اما در کنار آن مواد مهم دیگری وجود دارند که منجر به ایجاد یک چیز کیک خوشمزه می‌شوند. اکثر دستورالعمل‌ها به منظور ایجاد بافتی نرم و مرطوب، در کنار پنیر خامه‌ای از خامه سنگین و یا خامه ترش نیز استفاده می‌کنند. علاوه بر این به مقداری تخم مرغ برای منسجم نگه داشتن ساختار چیز کیک نیازمندیم. اضافه کردن مقداری آرد به خمیر چیز کیک از ترک خوردگی آن جلوگیری کرده و باعث برش راحت آن پس از پخت می‌شود.

آماده‌سازی

40-50 دقیقه

پخت

70 دقیقه

سطح

متوسط

تعداد

8-10 نفر
چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک

روش پخت

1) فر را در دمای 350 درجه‌ی فارنهایت تنظیم کرده و سینی آن را در طبقه‌ی پایین قرار دهید. سپس پنیر خامه‌ای را از جعبه خارج کرده و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید.

2) یک تکه کوچک از کره را داخل ظرف چیز کیک انداخته و با استفاده از انگشت خود آن را به کف و دیواره‌های ظرف بمالید.

چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک

نکته: از ظرف دایره‌ای شکل 9 یا 10 اینچی استفاده کنید.

3) دو تکه بزرگ از فویل را برش داده و آن‌ها را روی میز کار خود پهن کنید. ظرف کیک را در مرکز دو تکه فویل قرار داده و کف و دیواره‌های بیرونی ظرف را با فویل بپوشانید.

چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک

4) بیسکویت‌ها را در غذاساز ریخته و به خوبی خرد کنید. در پایان باید به میزان 1 و 1/2 تا 2 پیمانه بیسکویت خرد شده داشته باشید. 5 قاشق غذاخوری کره را در ماکروفر ذوب کرده و با بیسکویت‌های خرد شده مخلوط کنید. مخلوط حاصل باید شکل شن و ماسه مرطوب باشد و هنگام فشرده شدن به هم بچسبند. اگر به این شکل نیست کمی آب به آن اضافه کنید. در پایان مخلوط را داخل ظرف ریخته و با استفاده از ته لیوان آن را پرس کنید.

این مطلب را هم بخوانید
طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی

چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک

5) ظرف را داخل فر، وسط و در طبقه پایین قرار دهید (مراقب باشید فویل پاره نشود). اجازه دهید به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که کناره‌های پوسته به رنگ قهوه‌ای درآید و بوی معطر فضای محیط را در برگیرد، حرارت ببیند. سپس پوسته را از فر خارج کرده و روی قفسه‌ی خنک کننده قرار دهید.

چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک

6) پنیر خامه‌ای، شکر، نشاسته ذرت و نمک را داخل یک کاسه بریزید. سپس همزن برقی را روی سرعت متوسط – پایین تنظیم کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا زمانی که به شکل فراستینگ غلیظ درآید و هیچ توده‌ای از پنیر خامه‌ای در آن باقی نماند.

چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک

7) خامه ترش، آب لیمو و وانیل را اضافه کرده و با همان سرعت قبلی، همه‌ی مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک

8) تخم مرغ‌ها و زرده تخم مرغ را دانه دانه درون کاسه ریخته و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ با استفاده از همزن (با سرعت متوسط – پایین) مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید. در واقع باید قبل از اضافه کردن تخم مرغ بعدی، از ترکیب شدن تخم مرغ قبلی اطمینان حاصل کنید.

چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک

نکته: برای جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ به مقاله‌ی “آموزش گام به گام و تصویری جداسازی سفیده و زرده تخم مرغ” مراجعه کنید.

9) خمیر را چند بار بدون استفاده از همزن و با دست، هم بزنید. در پایان خمیر باید خامه‌ای شکل، غلیط و نرم باشد. اگر چند تکه کوچک، پنیر خامه‌ای حل نشده در خمیر مشاهده می‌کنید، نگران نباشید. چرا که هنگام پخت، آب می‌شوند.

این مطلب را هم بخوانید
روش‌های مخلوط کردن کیک: چگونه به نتیجه دلخواه خود برسیم؟

چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک

10) مطمئن شوید پوسته‌ای که در مرحله‌ی 5 درست کرده‌اید و همچنین ظرف کیک، خنک شده باشند (دمای آن‌ها باید به گونه‌ای باشد که دست را نسوزاند). سپس خمیر را روی پوسته ریخته و سطح آن را صاف کنید.

چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک

11) ظرف چیز کیک را داخل یک ظرف بزرگ‌تر قرار دهید. چند پیمانه آب جوش درست کرده و در ظرف بزرگ‌تر بریزید. به طوری که سطح آب به اندازه‌ی 1 اینچ بالا بیاید. مراقب باشید که آب داخل ظرف چیز کیک نریزد.

 چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک

12) چیز کیک را در دمای 350 درجه‌ی فارنهایت و به مدت 50 تا 60 دقیقه بپزید. هنگامی که کناره‌های چیز کیک پف کرده اما مرکز آن با تکان‌های کوچک به لرزه در می‌آید، چیز کیک پخته شده است.

13) فر را خاموش کرده و در آن را باز کنید. اجازه دهید چیز کیک به آرامی و به مدت یک ساعت، خنک شود.

چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک

14) پس از یک ساعت، ظرف چیز کیک را از فر و همچنین از درون ظرف بزرگ‌تر خارج کنید. سپس فویل را باز کرده و ظرف را روی قفسه‌ی خنک کننده قرار دهید. یک چاقو‌ی نازک را اطراف لبه‌ی چیز کیک حرکت دهید تا مطمئن شوید چیز کیک به ظرف نچسبیده باشد. سپس اجازه دهید چیز کیک، به طور کامل خنک شود.

چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک

15) چیز کیک را حداقل به مدت 4 ساعت یا تا 3 روز درون یخچال قرار دهید. این مرحله برای رسیدن به یک چیز کیک با بافت مناسب بسیار حیاتی است. بنابراین عجله نکنید.

16) حدود 30 دقیقه قبل از سرور چیز کیک، آن را از یخچال خارج کنید. چیز کیک را با مواد دلخواه تزیین کرده و میل کنید.

این مطلب را هم بخوانید
معرفی کیک سابله (بیسکوکیک)

چیز کیک - کیک پنیری - طرز تهیه کیک - طرز تهیه چیز کیک

مواد اولیه

2 پوند                          پنیر خامه‌ای

1 پیمانه                         شکر

1 قاشق غذاخوری            نشاسته ذرت

1/8 قاشق چایخوری         نمک

1/2 پیمانه                     خامه ترش

2 قاشق چایخوری            آب لیمو (اختیاری)

1 قاشق چایخوری            عصاره وانیل

3 عدد                          تخم مرغ بزرگ

1 عدد                          زرده تخم مرغ بزرگ

1 1/2 پیمانه                  بیسکویت خرد شده (ساقه طلایی)

5 قاشق غذاخوری            کره به علاوه مقداری بیشتر برای چرب کردن ظرف

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو اصلی