حتما تا به حال دستورالعملهای مختلفی را در مورد پختن کیک مطالعه کردهاید. نکتهای که ممکن است توجه شما را به خود جلب کند، متفاوت بودن واحدهای اندازهگیری مواد اولیه است. قاشق غذا خوری، قاشق چای خوری و پیمانه از پرکاربرد ترین این واحدهاست. در این جلسه قصد داریم شما را با واحدهای مختلف و نحوهی تبدیل آنها به یکدیگر آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
اندازهگیری مواد اولیه کار آسانی است مگر اینکه نیاز به تبدیل واحدها باشد. بسته به نوع دستورالعملها ممکن است معیار اندازهگیری چند قاشق چای خوری و یا نصف یک پیمانه باشد. بنابراین آگاهی از تبدیلات واحدهای متفاوت از اهمیت ویژهای برخوردار است. جدول زیر کمک بسیار زیادی در یادگیری این تبدیلات خواهد کرد.
نکته1: توجه کنید که اندازهگیریهای فوق، مربوط به حجم است نه وزن.
اگر به دنبال اندازهگیری دقیق هستید با استفاده از ترازوهای دیجیتالی میتوانید مواد را با واحدهای متفاوتی مانند گرم و یا اونس اندازه بگیرید.
ترفندهای متفاوت تبدیل واحدها
شاید مهمترین و پرکاربردترین ابزار اندازهگیری قاشق غذاخوری باشد. به همین دلیل است که در اکثر دستورالعملهای کیکپزی مقدار بسیاری از مواد را با این واحد بیان میکنند. لازم است بدانید یک قاشق غذا خوری معادل سه قاشق چای خوری است. اما اگر بخواهید نصف قاشق غذاخوری را اندازهگیری کنید چه میکنید؟
در وهله اول باید بدانید که نصف قاشق غذاخوری معادل یکی و نصفی قاشق چای خوری است. در وهله دوم با استفاده از قاشقهای اندازه گیری میتوانید مقدار نصف قاشق غذاخوری را اندازه بگیرید.
نکته2: در جلسههای قبلی دوره، ذکر شد که هر «پیمانه» معادل 236 «میلیلیتر» است.
پروژه اول دوره: طرز تهیه کیک وانیلی ساده
صفحه اصلی دوره آموزش پخت کیک
منبع: thespruce
1 دیدگاه