طرز تهیه کیک نارگیلی
کیک نارگیلی
در این جلسه قصد داریم دستور پخت یکی از لذیذترین و خوشمزهترین کیکها را آموزش دهیم. کیک نارگیلی از محبوبترین کیکها است. به خصوص برای کسانی که عاشق بو و مزهی نارگیل هستند. ترکیب پودر نارگیل، شیر، آرد، شکر و تخم مرغ این کیک را به یک میان وعدهی دلپذیر و در عین حال مقوی، تبدیل میکند.
مواد اولیهی مورد استفاده در این کیک به راحتی قابل تهیه میباشند. همچنین در پایان دستور تهیهی رویه (فراستنیگ) مخصوص این کیک که آن هم حاوی نارگیل است، آموزش داده میشود.
روش پخت
کیک نارگیلی
1) دمای فر را روی 360 درجهی فارنهایت تنظیم کرده و آن را گرم کنید. دو ظرف 9 اینچی دایرهای شکل را چرب کرده و سپس کف آن را با استفاده از کاغذ روغنی بپوشانید. دوباره آنها را چرب کرده و مقداری آرد بپاشید.
نکته: در صورت نیاز میتوانید از آموزش “چگونه ظرف کیک خود را به روغن و آرد آغشته کنیم؟” استفاده کنید.
2) کره و شکر را درون کاسهی میکسر الکترونیکی ریخته و با سرعت متوسط-بالا به مدت 3 الی 5 دقیقه خوب به هم بزنید تا به ترکیبی نرم و با رنگ زرد کم رنگ دست یابید. تخم مرغها را درون یک کاسهی کوچک بشکنید. سپس آنها را دانه دانه به ترکیب قبلی اضافه کنید و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ، با سرعت متوسط آن را هم بزنید. عصارهی وانیل و بادام را اضافه کرده و آنها را به خوبی با سایر مواد مخلوط کنید. در پایان ممکن است مخلوط به صورت دلمه شده به نظر برسد؛ نگران نباشید.
3) در کاسهای جداگانه، آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را الک کنید. میکسر را روی سرعت پایین تنظیم کنید. به تدریج و طی سه مرحله، مواد خشک و شیر را به خمیر آماده شده در بخش 2 اضافه نمایید. در مرحلهی اول و مرحلهی سوم، مواد خشک را اضافه کنید. سپس همهی مواد را به خوبی مخلوط کنید. در پایان با استفاده از یک قاشق تخت (اسپاتولا یا کفگیر)، 4 اونس پودر نارگیل را با سایر مواد مخلوط کنید.
4) خمیر آماده شده در بخش 3 را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و داخل هر دو ظرف بریزید، سپس روی خمیر را با استفاده از یک چاقو صاف کنید. ظروف را در مرکز فر قرار داده و به مدت 45 الی 55 دقیقه بپزید تا روی کیک قهوهای رنگ شود و خلال دندان، تمیز از داخل کیک خارج شود. پس از پخته شدن کیک، آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید 30 دقیقه درون ظرف و روی قفسهی خنک کننده، خنک شود. سپس کیک را از ظرف خارج کرده تا به طور کامل سرد شود.
نکته: جهت آشنایی با نشانههای پخت کیک، میتوانید به مقالهی “چگونه بفهمیم یک کیک، کوکی یا نان پخته شده است؟” مراجعه کنید.
5) تا این مرحله کیک نارگیلی شما آماده شده است. اما کیک، بدون رویه (فراستینگ)، جلوهی زیبایی ندارد.
رویهی کیک
1) ابتدا درون کاسهی میکسر، پنیر خامهای، کره، عصارهی وانیل و بادام را بریزید. سپس با سرعت پایین، آنها را با یکدیگر ترکیب کنید. شکر شیرینی پزی را اضافه کرده و مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا به ترکیبی نرم دست یابید.
2) یک لایه از کیک را روی سطحی صاف قرار دهید. مقداری از رویهی درست شده در مرحلهی قبل را روی سطح لایهی اول بمالید. سپس لایهی دوم را روی آن قرار دهید. باقیمانده رویه (فراستنیگ) را روی سطح لایهی دوم و کنارههای دو لایه بمالید. برای تزیین روی کیک میتوانید از اسپرینکل و پودر نارگیل استفاده نمایید.
نکته: برای هر چه بهتر انجام دادن این مرحله میتوانید از مقالهی “چگونه سطح کیک را با استفاده از کرم کرهای بپوشانیم؟” کمک بگیرید.
مواد اولیه
کیک نارگیل
3/4 پوند کره بدون نمک در دمای اتاق به علاوهی مقداری برای چرب کردن ظرف
2 پیمانه شکر
5 عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
1 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
1 1/2 قاشق چایخوری عصاره بادام خالص
3 پیمانه آرد همه منظوره به علاوهی مقداری برای پاشیدن روی ظرف
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر
1 پیمانه شیر
4 اونس پودر نارگیل شیرین
رویهی کیک
1 پوند پنیر خامهای در دمای اتاق
1/2 پوند کره بدون نمک، در دمای اتاق
3/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
1/4 قاشق چایخوری عصاره بادام خالص
1 پوند شکر شیرینی پزی، الک شده
6 اونس پودر نارگیل شیرین