خرید آنلاین کیک - خرید اینترنتی اصفهان - سفارش اینترنتی تهران - مقابله با کرونا خرید آنلاین کیک - سفارش اینترنتی کیک در اصفهان - خرید اینترنتی در تهران - مقابله با کرونا
طرز تهیه کیک هویج - کیک هویج ساده - کیک هویج خیس

طرز تهیه کیک هویج، یک کیک هویج خیس و بسیار ساده

کیک هویج خیس

حتما شما هم این کیک مرطوب و خوشمزه را به همراه رویه خامه پنیری آن دوست خواهید داشت. اگر از پختن کیک‌های ساده خسته شده‌اید، حتما پختن این کیک هویج را امتحان کنید. با اینکه طرز تهیه آن بسیار ساده‌ است، یک طعم و عطر متفاوت را تجربه خواهید نمود. هنگام خوردن این کیک، تکه‌های رنده شده هویج، زیر دندان حس می‌شود. همچنین اگر دوست داشته باشید می‌توانید از خامه نیز برای تزیین روی کیک و پر کردن بین لایه‌ها استفاده کنید. خامه‌ای که طرز تهیه آن برای این کیک هویج ارائه شده است، یک خامه بسیار با قوام و محکم است.

آماده‌سازی

20 دقیقه

پخت

45 دقیقه

سطح

متوسط

تعداد

10-12 نفر
طرز تهیه کیک هویج - کیک هویج ساده - کیک هویج خیس

روش پخت

نکته 1: این دستور پخت بسیار انعطاف پذیر است. شما می‌توانید بسیاری از مواد اولیه دیگر را جایگزین کنید و یا حتی از برخی مواد اولیه معرفی شده استفاده نکنید. مثلا می‌توانید از مغز گردو یا کشمش استفاده نکنید. و یا می‌توانید به جای شکر قهوه‌ای هم از پودر شکر معمولی استفاده کنید.

نکته 2: به شکل اصولی برای تهیه این کیک باید از نمک کوشر استفاده کرد. اما نگران نباشید. همیشه می‌توانید نمک معمولی را هم جایگزین این نمک بکنید. در این مورد یک اصل کلی وجود دارد:
1 قاشق چایخوری نمک معمولی = 1/4 1 قاشق چایخوری نمک کوشر

نکته 3: چیزی که این کیک را خاص‌تر و دوست‌داشتنی‌تر می‌کند این است که می‌توانید بدون استفاده از تجهزات خاصی و سریع و راحت آن را بپزید.

طرز تهیه کیک هویج - کیک هویج دو لایه - کیک هویج خامه ای

هویج زیادی در این کیک بریزید

3 پیمانه کامل هویج به این کیک اضافه می‌شود. شاید در نگاه اول به نظر خیلی زیاد بیاید. اما وقتی کیک پخت، متوجه می‌شوید که این مقدار زیاد هویج، چه طعم و عطر لذتبخشی به کیک داده است. یکی از دلایل مهمی که ما این دستور پخت را انتخاب کردیم همین استفاده زیاد هویج در آن بود. چرا که هویج علاوه بر خواصی که دارد ارزان قیمت هم هست.

این مطلب را هم بخوانید
طرز تهیه کیک اسفناج

طرز تهیه کیک هویج - کیک هویج ساده

رویه خیلی خامه‌ای این کیک هویج

در دستور پخت این کیک هویج مرطوب استفاده از رویه خامه‌ای هم توصیه شده است. رویه خامه‌ای که برای آن در نظر گرفته‌ایم، ترکیب خامه سنگین، پودر شکر و خامه پنیری است که طعم فوق‌العاده‌ای دارد. البته لایه‌ای کردن این کیک و استفاده از رویه خامه‌ای برای آن هیچ ضرورتی ندارد. این کیک هویج به تنهایی هم بسیار خوشمزه و مطبوع است.
بنابراین اگر علاقه‌ای به درست کردن خامه رویه ندارید، و یا مواد اولیه آن در دسترس نیست، کیک را بدون رویه درست کنید. البته می‌توانید فقط کمی پودر شکر روی آن بپاشید.

طرز تهیه کیک هویج - تزیین روی کیک هویج - کیک هویج خامه ای

طرز تهیه کیک هویج

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (حدود 180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. اگر می‌خواهید خامه پنیری را نیز تهیه کنید از دو ظرف استفاده کنید. حتما مراحل چرب و آردی کردن ظرف کیک را هم انجام دهید.
نکته: می‌توانید از یک پن باندت هم برای پخت این کیک استفاده کنید. برای این کار باندتی که 10 تا 12 پیمانه ظرفیت داشته باشد، مطلوب به نظر می‌رسد. در این صورت زمان پخت، از آنچه که در بالای صفحه گفته شده طولانی‌تر خواهد شد. به شکلی که حدود 30 درصد زمان پخت افزایش خواهد یافت.
2- در یک کاسه متوسط، آرد، جوش شیرین، نمک و دارچین را هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.
3- در یک کاسه دیگر، روغن، شکر و وانیل را هم بزنید. تخم مرغ‌ها را هم یکی یکی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا با دیگر مواد مخلوط شود.
4- ترکیب مواد خشک را در سه مرحله اضافه کنید و هر بار به آرامی هم بزنید. تا جایی که مواد خشک اضافه شده کم کم ناپدید شود و یک خمیر نرم به دست آید.

این مطلب را هم بخوانید
چگونه یک کیک شکلاتی بدون تخم مرغ درست کنیم؟

طرز تهیه کیک هویج - خمیر کیک هویج - کیک هویج خیس
5- خمیری که آماده کردید را داخل ظرف یا ظرف‌های خود بریزید. همانطور که قبلا گفتیم ممکن است بخواهید در یک یا دو پن و یا یک ظرف باندت کیک را بپزید. ظرف را داخل فری که از قبل روشن کردید قرار دهید و اجازه دهید تا کیک در همان دما بپزد. زمان پخت بسته به ظرفی که استفاده کرده‌اید ممکن است بین 35 تا 45 دقیقه یا حتی بیشتر متغیر باشد. حتما برای اطمینان از پخت کیک، تست خلال دندان کیک را انجام دهید.
6- بعد از خارج کردن از فر، اجازه دهید کیک در همان ظرف به مدت 15 دقیقه خنک شود. سپس آن را از ظرف جدا کنید و در رک های شیرینی‌پزی یا دیگر سطوح قرار دهید تا این کیک هویج به طور کامل خنک شود.
نکته: توجه داشته باشید که اگر قصد دارید از خامه پنیری استفاده کنید و کیک هویج را تزیین کنید حتما باید سطح کیک کاملا خنک شده باشد.

طرز تهیه خامه پنیری برای کیک هویج

7- در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای را به مدت یک دقیقه با سرعتی متوسط هم بزنید تا کرمی شود. هر بار پودر شکر را به اندازه 1/4 پیمانه اضافه کنید و هم بزنید تا کل شکر اضافه شود. ترکیب حاصل باید نرم و پرزی مانند باشد. خامه سنگین را هم اضافه کنید و به مدت یک دقیقه با سرعتی متوسط هم بزنید. اجازه دهید این خامه سرد شود تا آماده پوشاندن کیک هویج شود.

8- زمانی که لایه‌های کیک کاملا خشک شد، روی لایه اول را بپوشانید. لایه دوم را روی آن قرارد دهید. سپس با بقیه خامه‌ها روی لایه دوم را هم پوشش دهید. می‌توانید کناره‌های کیک را بدون خامه‌پوش کردن رها کنید.
آموزش تصویری و کامل پوشاندن بین لایه‌های کیک با خامه را می‌توانید در جلسه هجدهم دوره رایگان مقدمات پخت کیک، مشاهده کنید. همچنین آموزش تصویری خامه‌پوش کردن کیک هم در جلسه نوزدهم ارائه شده است.
نکته: از این دستور پخت می‌توانید برای پخت کاپ‌کیک هویج هم استفاده کنید. پخت هر کاپ‌کیک هویج حدود 14 تا 18 دقیقه زمان می‌برد. مانند کیک هویج، اجازه دهید ابتدا آنها چند دقیقه‌ای در خود قالب خنک شوند. سپس از قالب خارجشان کنید. این میزان مواد اولیه که گفته شد، برای 24 کاپ‌ کیک مناسب است.

این مطلب را هم بخوانید
طرز تهیه کیک نارگیلی

طرز تهیه کیک هویج - کیک هویج ساده - کیک هویج خیس

مرجع:  inspiredtaste

مواد اولیه

کیک هویج

2 پیمانه                    آرد همه منظوره

2 قاشق چایخوری        جوش شیرین

1 قاشق چایخوری         نمک کوشر

1/2 1 قاشق چایخوری   دارچین

1/4 1 پیمانه              روغن گیاهی

1 پیمانه                    پودر شکر

1 پیمانه                    شکر قهوه‌ای

1 قاشق چایخوری        عصاره وانیل

4 عدد                      تخم مرغ بزرگ

3 پیمانه                   هویج رنده شده (5 تا 6 هویج متوسط)

1 پیمانه                    گردوی درشت خرد شده

1/2 پیمانه                کشمش

خامه پنیری

8 اونس                   پنیر خامه‌ای در دمای اتاق (برابر با 225 گرم)

1/4 1 پیمانه             پودر شکر

1/3 پیمانه               خامه زده شده سنگین

1/2 پیمانه               گردوی درشت خرد شده، برای روی کیک

9 دیدگاه

  1. خیلی خیلی عالی بود این کیک. منم پختم از همه کیکای هویجی که پخته بودم بهتر بود دستتون درد نکنه
  2. میشه به جای جوش شیرین بیکینگ پودر اضافه کنیم؟ اگه جوابتون مثبته مقدار بیکینگ پودر رو بگید ممنون میشم
  3. به طور کلی بهتر هست که از همون مواد اولیه ای که داخل دستور پخت گفته شده استفاده کنید. اما اگر براتون نیست که جوش شیرین تهیه کنید میتونید به جای اون از همون مقدار بیکینگ پودر استفاده کنید. البته برعکس این کار (استفاده از جوش شیرین به جای بیکینگ پودر) کار غلطی هست.
  4. درود دوست عزیز منظور از آرد همه منظوره چیه ؟ آرد کامل میشه استفاده کرد؟؟ و چطور کیک رو مرطوب یا نرم در میاد ممنون میشم توضیح بدید
    • درود. منظور از آرد همه منظوره همون آرد ساده هست که مرسومترین نوع آرد هست و اکثر آردهای بسته بندی شده از این نوع هستند. بهتر هست که برای پخت کیک و شیرینی از این آرد استفاده بشه. اما در مورد سوال دومتون. واقعا چیزی نیست که بشه به سادگی جوابش رو داد. به خصوص اگر سوالتون کلی هست و نه فقط در مورد این کیک هویج. در مورد این کیک، اگر از مواد مرغوب و در نسبت‌های درست استفاده کنید و در یک کلام عینا اونچه که در دستور گفته شده رو اجرا کنید، کیکتون مرطوب و نرم خواهد شد. اما اگر در شروع آموزش پخت کیک و شییرینی هستید و سوالتون کلی بود و احتمالا ایرادات و سوالات دیگه‌ای هم دارید، بهتر هست سری به دوره آموزشی مبانی پخت کیک کیکانه بزنید و به راحتی مطالبش رو دنبال کنید.
  5. سلام.من کیک هویج درست میکنم با اینکه میذارم خوب سرد بشه .اما بعد یکروز که میگذره زیر کیک مرطوب و خیسه علت اون چیه میشه لطف کنین پاسخ بدین واقعا برام سواله.اگه توی یخچالم بذارم یا بیرون از یخچال نگهداری کنم بازم همینطوری میشه؟
    • درود. ببینید جزئیات زیادی وجود داره. ممکنه دستوری که استفاده میکنید منجر به این مشکل بشه. همیشه توصیه میشه اولا از قابل اطمینان بودن دستوری که استفاده می‌کنید مطمئن بشید، و دوما تمامی جزئیات اون دستور رو بدون کم و کاست، و بدون ترکیب روش اون دستور با روشای دستورای دیگه اجرا کنید. اونوقت تازه اگر مشکلی پیش اومد (که معمولا در صورت رعایت این موارد مشکلی پیش نمیاد)، به دنبال دلیل مشکل بگردید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو اصلی