دوره جامع آموزش مبانی کیک پزی کیکانه - آموزش پخت کیک - دوره پخت کیک - آموزش کیک

کاملا رایگان! (البته به مدت محدود)

بر اساس: دوره‌ای مشابه در مرکز تخصصی ویلتون با تدریس بس سامرز

پشتیبانی: امکان درج نظرات و سوالات ذیل هر جلسه + افزودن مباحث مورد سوال به جلسات و به روز رسانی دوره

چگونه طعم مطبوع کیکی را که درست کرده‌ایم، در کنار لذت و سرگرمی هنگام پخت آن بچشیم؟

ترفندهای پخت و تزیین انواع کیک را که معمولا از قلم می‌افتند، گام به گام فراگیرید.

  • کیک‌هایی که در خانه درست می‌کنم مشکلاتی دارد

    گاهی روی آن ترک می‌خورد و گاهی حتی کاملا خرد می‌شود

    گاهی پف می‌کند و گاهی نمی‌کند، یا هیچ وقت مثل آنچه در طرز تهیه آن گفته شده بود پف نمی‌کند

    شکل و شمایل آن به نسبت کیک‌هایی که از قنادی‌ها می‌خریم جالب نیست

    مثل کیک‌هایی که از قنادی‌ها می‌خریم خوشمزه نمی‌شود

  • آیا روندهایی که در پختن کیک پیش می‌بریم درست است؟
    بسیاری از معایبی که در کیک‌هایمان می‌بینیم یک دلیل دارد: برخی اصول سادی کیک پزی را رعایت نمی‌کنیم
  • اگر مدت‌هاست به دنبال یک آموزش اصولی کیک پزی و پخت و تزیین حرفه‌ای انواع کیک هستید ولی نمی‌دانید از کجا شروع کنید، مراحل گام به گام کار را در این دوره بیاموزید

این جمله معروف را در ذهن داشته باشید: «شاید آشپزی یک هنر باشد اما شیرینی پزی یک علم است». و برای کاربلد شدن در این حرفه، راهی ساده‌تر از همراه شدن با این دوره پیدا نمی‌کنید. دوره « آموزش مبانی پخت انواع کیک» کیکانه، بر اساس دوره‌ای مشابه در مرکز جامع کیک و کیک تولد ویلتون طراحی شده است. مدرس دوره ویلتون خانم بس سامزر؛ مدیر آشپزخانه مدرن مرکز ویلتون، مدرس تزیین کیک و قنادی در مدارس بین‌المللی ویلتون و یکی از مشهورترین مربیان کیک پزی و کیک‌آرایی دنیاست. سامرز همواره با تکیه بر جنبه سرگرم کننده و ساده بودن پخت و تزیین کیک، آموزش‌های خود را ارائه می‌کند. وبسایت کیکانه نیز با همین رویکرد و با جمع‌آوری منابع به روز از سراسر دنیا این دوره را برای کاربران خود آماده کرده است.

سرفصل‌های دوره آموزش پخت کیک

پروژه نهایی دوره آموزش پخت کیک

در پایان این دوره یک قادر خواهید بود خودتان یک کیک تولد کامل و ساده را درست کنید. صفر تا صد پخت این کیک تولد به همراه تمام نکات، ترفندها وریزه‌کاری‌های مربوط به آن را در طول دوره خواهید آموخت.

پروژه دوره آموزش کیک پزی - دستور پخت کیک تولد خانگی- طرز تهیه کیک تولد شکلاتی

مزایای این دوره آموزش پخت کیک

  • تا تاریخ ذکر شده رایگان؛ از ابتدا تا انتها
  • بدون نیاز به پیش‌نیاز
  • گام به گام و پیوسته
  • همراه با آموزش‌های تکمیلی در دیگر بخش‌های سایت
  • بیان ساده و قابل فهم
  • جدیدترین ترفندها و روش‌ها
  • بر اساس منابع روز دنیا

دوره آموزش پخت کیک برای چه کسانی مناسب است؟

  • کسانی که به دنبال یک راه ساده برای یادگیری کیک پزی و شیرینی‌پزی از پایه هستند.
  • افراد حرفه‌ای و باسابقه در زمینه شیرینی‌پزی، که دوست دارند مهارت خود را ترمیم کنند و دانش خود را به روز کنند.
  • خانم‌های خانه داری که به دنبال یک سرگرمی لذت بخش برای پر کردن اوقات فراغت خود هستند.
  • افرادی که از جستجو در منابع مختلف و سردرگمی خسته شده‌اند و به دنبال یک مرجع واحد و قابل اتکا برای کسب مهارت کیک پزی و شیرینی‌پزی هستند.
  • خانواده‌هایی که دوست دارند در کنار یکدیگر و به خصوص به همراه کودکانشان، یک همکاری لذت‌بخش داشته باشند و از حاصل کارشان نیز بهره ببرند.

پاسخ پرتکرارترین سوالاتی که کاربران درباره دوره آموزش کیک پزی پرسیده‌اند

چرا این دوره رایگان است؟

رایگان بودن این دوره به معنای بی کیفیت بودن آن نیست. قیمت دوره مشابه در وبسایت ویلتون 40 دلار یعنی حدود 180 هزار تومان است! این در حالی است که حداقل تا تاریخ نگارش این مطلب هیچ دوره مجازی مشابهی در وبسایت‌های فارسی وجود ندارد. وبسایت کیکانه متعهد است که در صورت استقبال و درخواست کاربران، دوره‌های با کیفیت و البته رایگان دیگری نیز برگزار کند.

آیا برای شرکت در این دوره نیاز به داشتن مهارت یا دانش قبلی در زمینه پخت کیک دارم؟

خیر. مباحث این دوره را به شکلی پیش می‌بریم که مخاطبان هیچ نیازی به داشتن مهارت قبلی نداشته باشند. در واقع همه موارد از پایه مطرح می‌شود.

به اندازه کافی در زمینه پخت کیک تجربه دارم. آیا شرکت در این دوره برای من که مهارت زیادی در پخت انواع کیک دارم هم مفید است؟

بله قطعا مفید خواهد بود. همانطور که گفته شد مباحث این دوره از پایه تدریس ‌می‌شود. اما در کنار آن سعی شده تا به همه مباحث هم به شکل کامل و جامع پرداخت شود. تا نکته و ترفند خاصی جا نماند. بنابراین هر چقدر هم حرفه‌ای باشید احتمالا با دنبال کردن این دوره، نکاتی طلایی و به روز خواهید آموخت که قبلا نمی‌دانستید.

چرا این دوره به صورت ویدئویی برگزار نمی‌شود؟

تجربه ثابت کرده که کاربران علاقه‌ای به دیدن چندین و چند باره یک فیلم ندارند. این مساله در کشور ما با توجه به مجدودیت‌های بیشتر اینترنت، محسوس‌تر است. این در حالی است که ماهیت آموزش پخت کیک به گونه‌ایست که فراگیر باید در صورت لزوم چندین بار به محتای آموزشی رجوع کند تا شیوه کاری‌ای را دقیقا مطابق با همان آموزش پیش برد. بنابراین آموزش را به صورت ویدئو تهیه نکردیم. البته تمامی آموزش‌های به صورت تصویری است و ابهامی در مراحل باقی نگذاشته‌ایم. ضمن اینکه در مورد برخی درس‌ها (مثل ترفند جدا کردن زرده تخم مرغ از سفیده) از فیلم نیز برای تدریس بهره خواهیم برد.

برای اجرای آموزش‌های عنوان شده در دوره باید حتما ابزارهای حرفه‌ای کیک و شیرینی‌پزی را خریداری کنم؟

مختصر پاسخ دهیم، خیر! گرچه یکی از فصول این دوره به معرفی ابزارهای کیک‌پزی و نحوه استفاده از آنها می‌پردازد، اما همه این ابزارها نقش تسهیل کننده فعالیت‌ها را دارند و مسلما شما وسایل جایگزین مناسبی برای هر یک از ابزارهای معرفی شده، در منزلتان خواهید یافت. البته در صورتی که بخواهید حرفه‌ای‌تر به مقوله پخت کیک بپردازید استفاده از برخی ابزارها بسیار مفید خواهد بود. به خصوص پیمانه‌های اندازه‌گیری که در بازار به قیمت 15 تا 20 هزار تومان به فروش می‌رسد.

آیا می‌توانم هر بار با استفاده از گوشی موبایل یا تبلت آموزش‌ها را دنبال کنم؟

بله. شما می‌توانید تمام آموزش‌های وبسایت کیکانه را از طریق گوشی موبایل یا تبلت دنبال کنید، بدون اینکه نظم و ساختار سایت، متون و یا تصاویر آموزشی به هم بریزد. به خصوص در هنگام پخت کیک و اجرای عملی دستور پخت‌ها، استفاده از گوشی موبایل برای رجوع به آموزش‌ها کاربرد زیادی دارد.

اساسا ایده برگزاری این دوره چیست؟ با یک جستجو در گوگل، سایت‌های زیادی پیدا می‌شود که طرز تهیه انواع کیک را آموزش داده‌اند.

در اکثر این آموزش‌ها صحبت از طرز تهیه انواع کیک است. حتی در بسیاری از کتاب‌های تخصصی شیرینی‌پزی هم به همین صورت است. نهایتا برخی کتاب‌ها در قسمت مقدمه به ذکر چند نکته اساسی در مورد کیک‌پزی اکتفا می‌کنند. البته که چنین آموزش‌هایی در جای خود بسیار مفید هستند. در صورتی که خود شما هم به دنبال یادگیری سریع و دم دستی طرز تهیه یک کیک خاص هستید، توصیه ما به شما دنبال کردن این دوره نیست. شما می‌توانید به بخش کیکاموز وبسایت کیکانه و یا دیگر آموزش‌ها در سطح اینترنت رجوع نمایید. اما در صورتی که می‌خواهید به شکل حرفه‌ای و در عین حال سرگرم کننده پا به دنیای فانتزی کیک‌پزی بگذارید، دنبال کردن این دوره راهی ساده برای شماست.

پشتیبانی دوره آموزش پخت کیک به چه صورت است؟ سوال‌هایم را چگونه بپرسم؟

ذیل صفحه هر جلسه، امکان درج نظر و سوال برای کاربران فراهم است. نظرات بعد از بررسی و در صورت مرتبط بودن، نهایتا ظرف مدت 4 ساعت در بخش نظرات کاربری منتشر می‌شود تا همه کاربران امکان رویت و حتی پاسخ به سوال را داشته باشند. در نهایت کارشناسان کیکانه ظرف مدت حداکثر 24 ساعت پاسخ سوالات بی پاسخ را خواهند داد. تجربه نشان داده برخی ابهامات در مورد محتوای آموزش ارائه شده، بین بسیاری از کاربران مشترک است. یکی از ویژگی‌های این دوره نیز برخورد با اینگونه مشکلات است. به این شکل که در صورت روبرو شدن با چنین ابهاماتی، جلسات اضافی در دوره برگزار خواهیم نمود تا به شکل جامع و همه جانبه پاسخ سوالات کاربرانمان را بدهیم.

همچنین در صورتی که

به دنبال آموزش‌های جزئی‌تری چون طرز تهیه انواع کیک، آموزش تزیین و … هستید، سری به بخش کیکاموز وبسایت کیکانه بزنید.
خواستار برگزاری دوره تخصصی دیگری در زمینه پخت و تزیین کیک هستید، پیشنهادتان را از طریق یکی از راه‌های ارتباطی مذکور به دست ما برسانید. دوره آموزش مبانی کیک پزی، آخرین دوره آموزشی رایگان کیکانه نیست.
در سرفصل‌های این دوره جای آموزش دیگری را خالی می‌بینید یا هرگونه پیشنهاد و انتقادی راجع به این دوره دارید، از طریق صفحه تماس با ما و یا انتهای همین صفحه، نظراتتان را با ما در میان بگذارید. آماده بهبود این دوره بر اساس نظرات شما هستیم.

37 دیدگاه

  1. خیلی عالی بود. مخصوص پیوستگی مطالب جالب بود. یه سری چیزایی رو به عنوان سرفصل گذاشته بودید که اول تعجب کردم. بعد مطالب رو خوندم فهمیدم همه چی لازم و کامل بوده
  2. وای خیلی عالی بود دستتون درد نکنه. فقط کاش تموم نمیشد. چرا همینو ادامه نمیدین؟ آموزش زیاد هست اما آموزشای مث این که یه خطو میگیرن میان جلو نیست. من تو اینستاگرام هم بهتون پیام دادم لطفا دوره رو ادامه بدین یا همین مدلی یه سری دوره دیگه بذارید. مثلا هنوز وارد تزیین کیک نشدید. لطفا برای تزیین هم یه همچین سری اموزشی رو بذارین. ممنون
    • بله مباحث این دوره به عنوان دوره مبانی پخت کیک به پایان رسید. البته ممکنه آموزش هایی درخواست بشه که در سطح همین دوره و مکمل بعضی از بحث های همین دوره باشه. در این صورت حتما جلسات اضافی ارائه خواهیم کرد. شما هم اگر پیشنهادی در مورد تکمیل مباحث همین دوره دارید بگید حتما بررسی میشه. اما در مورد دوره‌های کیک پزی دیگه همونطور که گفتیم نظرات رو میگیریم تا در مورد دوره بعدی تصمیم بگیریم. دوره مبانی تزیینی هم که شما گفتید یکی از پرطرفدارترین دوره ها بین پیشنهادات کاربران بوده.
  3. اموزشای دقیقی بود. من خودم تقریبا حرفه ای شیرینی پزی میکنم و سفارشم میگیرم. اما فصلای اول این اموزش واقعا به درد بخور بود. فصلای اخرش چیز جدیدی برام نداشت. ینی لایه ای کردن کیک و فراستینگ کاری نیست که بشه با یه اموزش یاد گرفت. باید خود ادم کار کنه و تجربه کنه تا کم کم دستش راه بیفته.
  4. مطالب جالب بود. خود من خیلی موقعا تو خونه کیک میپختم بیشترم از همین کیکای معمولی وانیلی. اما این آموزشا رو که خوندم هوایی شدم که کیک لایه ایم درست کنم. فک میکردم خیلی کار حرفه ایه کیک لایه ای با خامه درست کردن اما دیدم انگار خیلیم کار سختی نیس. کیک تولد اولی که پختم که بد نشد
    • خیلی خوبه که با آموزشای این دوره انگیزه پیدا کردید که حرفه‌ای تر کیک بپزید. در صورتی که تمایل داشتید می‌تونید تصویر اون کیک یا انشاالله کیک‌های بعدیتون رو داخل اینستاگرام با هشتک کیکانه (#کیکانه) منتشر کنید تا توی صفحه اینستاگرام کیکانه هم قرارش بدیم.
  5. تشکر از سایت خوبتون. میشه بازم پروژه و دستور پخت بذارید؟ منظورم دستور پختاییه که تو همین سطح باشه و با همین آموزشا بشه درستشون کرد. اما متفاوت باشن.
    • بله می‌تونید از بخش طرز تهیه (منوی بالای سایت - کیکاموز - طرز تهیه) وبسایت به سایر دستورپخت‌هایی که تا حالا گذاشتیم و یا بعدا خواهیم گذاشت دسترسی داشته باشید.
  6. وسایلی که تو آموزشا ازش استفاده شده وسایل دم دستی هستن یا وسایلی که باید خریداری بشند؟ معمولا هر سری بخوایم با آموزشای تو نت یه کیک بپزیم اینقدر از وسایل عجیب غریب استفاده شده توش که اصن قید کیک پختنو میزنیم. مخصوصا ماها که شاید چند ماه یه بار بخوایم کیک بپزیم
    • از اونجایی که تو این دوره دوست داشتیم بخشی از کاربران که خیلی جدی به پخت کیک نمی‌پردازند رو هم مخاطب قرار بدیم قطعا به این موردی که گفتید توجه شده. همونطور که تو جلسات ابتدایی دوره تاکید زیادی روی ابتدایی ترین وسایل شد و حتی یکی از جلسات صرف آموزش پخت کیک بدون همزن برقی شد. قطعا اگر قصد دارید صرفا چند بار تو سال یک کیک خونگی معمولی درست کنید، با وسایل دم دستی هم این کار شدنیه. اما به هر حال این مورد وجود داره که هر چقدر بخواید کیکای حرفه‌ای تری بپزید و هر چقدر که بخواید این کار رو بیشتر انجام بدید، وسایل و ابزار هم کیفیت کار شما رو بالا میبره و هم کار رو به شدت ساده تر میکنه. این انتخابیه که خودتون باید بکنید.
  7. چرا تموم شد پس دوره؟ چرا ادامش ندادید؟ تازه داشت حرفه ای میشد که. من تو اینستاگرام پیگیری میکردم از یه جایی به بعد دیگه نذاشتید مطالبو الان که اومدم میبینم تموم شده!!
    • همون طور که در جواب دیگر دوستان هم دادیم، مباحث این دوره به پایان رسید. انشاالله دوره‌های بعدی...
  8. کلا مطالب یه دست نبود. یه سری مطالب خیلی به درد بخور بود. اما یه سری چیزا هیچ کاربردی نداشت. مثلا اون جلسه ای که روشهای مخلوط کردن موادو گفتید زیادی مبتدی بود. یا اون جلسه که جوشوندن شیر رو گفتید. ازون طرف یه سری مطالب خیلی به درد میخورد. مثلا اون چند مطلبی که در مورد وزن گیریو تبدیل وزن گذاشتید
    • بله از یک جهت نظرتون کاملا درسته. اونم اینکه در این دوره سعی شده بود، مخاطبان با سطح مهارت و تجربه مختلف پوشش داده بشن. به همین خاطر ممکنه برای هر کسی (با سطح مهارت و تجربه خاص خودش) بعضی از آموزشا کاربردی و بعضی از آموزشا تکراری یا بدیهی باشه.
  9. خوب شده. قبلا ظاهر صفحه یه جور دیگه ای بود. الان همه جلسات در دسترسه و راحت میشه هر کدومش رو سریع باز کرد
  10. من خیلی آموزش تو وب دیدم. همین الان هم حدود یک ساعت بود داشتم دنبال یه اموزش مقدماتی خوب میگشتم. این اموزش شما تقریبا همونیه که میخواستم.
  11. عرض سلام و تشکر از وبسایت کیکانه . من جدیدا میخوام وارد حرفه شیرینی و کیک پزی بشم که خوشبختانه با سایت شما اشنا شدم . از فردا به صورت جدی سرفصل هارو شروع میکنم . ممنون ازتون
    • درود. باعث خوشحالی ماست. امیدوارم دوره پرکاربردی براتون باشه. تمرکز این دوره هم بیشتر روی افرادی هست که قصد شروع یادگیری رو دارند. موفق باشید.
  12. سلام دوره آموزشی شما خیلی خوب بود ای کاش دستور پخت و منابع قابل اعتماد برای کار پخت کیک انواع نام را معرفی کنید .من زیاد کیک درست کردم اما پیدا کردن دستور پخت قابل اعتماد بخصوص در سایت های فارسی کم است
    • درود. اتفاقا این مورد، همیشه جزو دغدغه‌های تیم محتوای کیکانه بوده. میشه این ادعا رو کرد که تمامی دستورات پختی که تا کنون در وبسایت کیکانه منتشر شده، بر اساس دستورات موجود در منابع معتبر لاتین و حتی تست شده هست. اگر دقت کنید در پایان بسیاری از دستورات پختی که قرار دادیم منبع اون رو هم معرفی کردیم. منابعی که جزو معتبرترین وبسایتهای لاتین در زمینه آموزش پخت کیک و شیرینی هست، و اساتیدش از مشهورترین و زبده‌ترین اساتید پخت کیک و شیرینی هستند.
  13. سلام این دوره تا چه زمانی رایگانه یعنی همزمان با خوندن باید انجام داد چجوریه توضیح بدید
    • درود. تغییراتی در سایت در حال انجام هست. گرچه تغییر رویکرد ارائه این دوره، و در واقع محدود کردن کاربران برای استفاده از مطالب اون، فعلا در اولویت ما نیست. اما بهتره که از مطالب زودتر استفاده کنید و یا اونها رو ذخیره کنید. ضمن اینکه نحوه استفاده از دوره بستگی به خودتون داره. پیشنهاد میکنم دستورپخت‌های اخر فصل‌ها (که حکم تکلیف رو داره) و پروژه پایانی دوره رو انجام بدید.
    • قرار نیست چیزی دانلود بشه، تمام جلسات توی سایت وجود داره و در دسترس هست. میتونید استفاده کنید.
    • سلام روی کدوم لینک؟ همه ی لینکا فعال هستن احتمالا مشکل از مرورگر شماست با یه مرورگر دیگه سایتو باز کنید درست میشه.
  14. سلام ممنون از مطالب مفیدتون، ببخشید میشه این مطالب این دوره رو به صورت پی در اف قرار بدید توی سایت یا برام ارسال کنید! میترسم پاک بشه از توی سایت، چون فرمودید به مدت محدود رایگان هست! خیلی ممنون
    • سلام خواهش میکنم. در حال حاضر بعیده تو کوتاه مدت، دسترسی آزاد به محتوا رو محدود کنیم. نگران نباشید زیاد.
  15. با درود، خیلی آموزش خوبی بود فقط جای خامه آماده قنادی در قسمت انواع روکش خالی بود. خامه آماده قنا ی خیلی بافت سبک و نرمی داره و دردمای اتاق خیلی زود شل میشه.ممنون میشم راهنمایی کنید.
    • درود و ممنون از لطفتون. در شهر اصفهان برخی مربیای خانگیمون دارند بله. در صورت تمایل و برای کسب اطلاعات بیشتر، با شماره درج شده در فوتر سایت (09034775608) تماس بگیرید و یا به آی دی تلگرام https://t.me/Cakaneh_orders پیام ارسال نمایید. امکان خریداری فیلم آموزش‌ها نیز وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو اصلی