کاملا رایگان! (البته به مدت محدود)
بر اساس: دورهای مشابه در مرکز تخصصی ویلتون با تدریس بس سامرز
پشتیبانی: امکان درج نظرات و سوالات ذیل هر جلسه + افزودن مباحث مورد سوال به جلسات و به روز رسانی دوره
چگونه طعم مطبوع کیکی را که درست کردهایم، در کنار لذت و سرگرمی هنگام پخت آن بچشیم؟
ترفندهای پخت و تزیین انواع کیک را که معمولا از قلم میافتند، گام به گام فراگیرید.
این جمله معروف را در ذهن داشته باشید: «شاید آشپزی یک هنر باشد اما شیرینی پزی یک علم است». و برای کاربلد شدن در این حرفه، راهی سادهتر از همراه شدن با این دوره پیدا نمیکنید. دوره « آموزش مبانی پخت انواع کیک» کیکانه، بر اساس دورهای مشابه در مرکز جامع کیک و کیک تولد ویلتون طراحی شده است. مدرس دوره ویلتون خانم بس سامزر؛ مدیر آشپزخانه مدرن مرکز ویلتون، مدرس تزیین کیک و قنادی در مدارس بینالمللی ویلتون و یکی از مشهورترین مربیان کیک پزی و کیکآرایی دنیاست. سامرز همواره با تکیه بر جنبه سرگرم کننده و ساده بودن پخت و تزیین کیک، آموزشهای خود را ارائه میکند. وبسایت کیکانه نیز با همین رویکرد و با جمعآوری منابع به روز از سراسر دنیا این دوره را برای کاربران خود آماده کرده است.
سرفصلهای دوره آموزش پخت کیک
فصل اول: معرفی مفاهیم و نکات طلایی؛ آشنایی با ابزارها
فصل دوم: نکاتی برای آماده سازی مقدمات کار
فصل سوم: همه چیز درباره چگونگی ترکیب کردن مواد کیک
فصل چهارم: ترفندهای تکمیلی؛ برای تزیین کیک آماده شوید
فصل پنجم: خامه رویه کیک؛ پیش به سوی درست کردن کیک تولد
فصل ششم: کیکهای چند لایه؛ لایه لایه کردن کیک؛ پر کردن بین لایهها
فصل هفتم: گام نهایی درست کردن کیک تولد؛ خامهپوش کردن کیک تولد
پروژه نهایی دوره آموزش پخت کیک
مزایای این دوره آموزش پخت کیک
دوره آموزش پخت کیک برای چه کسانی مناسب است؟
پاسخ پرتکرارترین سوالاتی که کاربران درباره دوره آموزش کیک پزی پرسیدهاند
چرا این دوره رایگان است؟
رایگان بودن این دوره به معنای بی کیفیت بودن آن نیست. قیمت دوره مشابه در وبسایت ویلتون 40 دلار یعنی حدود 180 هزار تومان است! این در حالی است که حداقل تا تاریخ نگارش این مطلب هیچ دوره مجازی مشابهی در وبسایتهای فارسی وجود ندارد. وبسایت کیکانه متعهد است که در صورت استقبال و درخواست کاربران، دورههای با کیفیت و البته رایگان دیگری نیز برگزار کند.
آیا برای شرکت در این دوره نیاز به داشتن مهارت یا دانش قبلی در زمینه پخت کیک دارم؟
خیر. مباحث این دوره را به شکلی پیش میبریم که مخاطبان هیچ نیازی به داشتن مهارت قبلی نداشته باشند. در واقع همه موارد از پایه مطرح میشود.
به اندازه کافی در زمینه پخت کیک تجربه دارم. آیا شرکت در این دوره برای من که مهارت زیادی در پخت انواع کیک دارم هم مفید است؟
بله قطعا مفید خواهد بود. همانطور که گفته شد مباحث این دوره از پایه تدریس میشود. اما در کنار آن سعی شده تا به همه مباحث هم به شکل کامل و جامع پرداخت شود. تا نکته و ترفند خاصی جا نماند. بنابراین هر چقدر هم حرفهای باشید احتمالا با دنبال کردن این دوره، نکاتی طلایی و به روز خواهید آموخت که قبلا نمیدانستید.
چرا این دوره به صورت ویدئویی برگزار نمیشود؟
تجربه ثابت کرده که کاربران علاقهای به دیدن چندین و چند باره یک فیلم ندارند. این مساله در کشور ما با توجه به مجدودیتهای بیشتر اینترنت، محسوستر است. این در حالی است که ماهیت آموزش پخت کیک به گونهایست که فراگیر باید در صورت لزوم چندین بار به محتای آموزشی رجوع کند تا شیوه کاریای را دقیقا مطابق با همان آموزش پیش برد. بنابراین آموزش را به صورت ویدئو تهیه نکردیم. البته تمامی آموزشهای به صورت تصویری است و ابهامی در مراحل باقی نگذاشتهایم. ضمن اینکه در مورد برخی درسها (مثل ترفند جدا کردن زرده تخم مرغ از سفیده) از فیلم نیز برای تدریس بهره خواهیم برد.
برای اجرای آموزشهای عنوان شده در دوره باید حتما ابزارهای حرفهای کیک و شیرینیپزی را خریداری کنم؟
مختصر پاسخ دهیم، خیر! گرچه یکی از فصول این دوره به معرفی ابزارهای کیکپزی و نحوه استفاده از آنها میپردازد، اما همه این ابزارها نقش تسهیل کننده فعالیتها را دارند و مسلما شما وسایل جایگزین مناسبی برای هر یک از ابزارهای معرفی شده، در منزلتان خواهید یافت. البته در صورتی که بخواهید حرفهایتر به مقوله پخت کیک بپردازید استفاده از برخی ابزارها بسیار مفید خواهد بود. به خصوص پیمانههای اندازهگیری که در بازار به قیمت 15 تا 20 هزار تومان به فروش میرسد.
آیا میتوانم هر بار با استفاده از گوشی موبایل یا تبلت آموزشها را دنبال کنم؟
بله. شما میتوانید تمام آموزشهای وبسایت کیکانه را از طریق گوشی موبایل یا تبلت دنبال کنید، بدون اینکه نظم و ساختار سایت، متون و یا تصاویر آموزشی به هم بریزد. به خصوص در هنگام پخت کیک و اجرای عملی دستور پختها، استفاده از گوشی موبایل برای رجوع به آموزشها کاربرد زیادی دارد.
اساسا ایده برگزاری این دوره چیست؟ با یک جستجو در گوگل، سایتهای زیادی پیدا میشود که طرز تهیه انواع کیک را آموزش دادهاند.
در اکثر این آموزشها صحبت از طرز تهیه انواع کیک است. حتی در بسیاری از کتابهای تخصصی شیرینیپزی هم به همین صورت است. نهایتا برخی کتابها در قسمت مقدمه به ذکر چند نکته اساسی در مورد کیکپزی اکتفا میکنند. البته که چنین آموزشهایی در جای خود بسیار مفید هستند. در صورتی که خود شما هم به دنبال یادگیری سریع و دم دستی طرز تهیه یک کیک خاص هستید، توصیه ما به شما دنبال کردن این دوره نیست. شما میتوانید به بخش کیکاموز وبسایت کیکانه و یا دیگر آموزشها در سطح اینترنت رجوع نمایید. اما در صورتی که میخواهید به شکل حرفهای و در عین حال سرگرم کننده پا به دنیای فانتزی کیکپزی بگذارید، دنبال کردن این دوره راهی ساده برای شماست.
پشتیبانی دوره آموزش پخت کیک به چه صورت است؟ سوالهایم را چگونه بپرسم؟
ذیل صفحه هر جلسه، امکان درج نظر و سوال برای کاربران فراهم است. نظرات بعد از بررسی و در صورت مرتبط بودن، نهایتا ظرف مدت 4 ساعت در بخش نظرات کاربری منتشر میشود تا همه کاربران امکان رویت و حتی پاسخ به سوال را داشته باشند. در نهایت کارشناسان کیکانه ظرف مدت حداکثر 24 ساعت پاسخ سوالات بی پاسخ را خواهند داد. تجربه نشان داده برخی ابهامات در مورد محتوای آموزش ارائه شده، بین بسیاری از کاربران مشترک است. یکی از ویژگیهای این دوره نیز برخورد با اینگونه مشکلات است. به این شکل که در صورت روبرو شدن با چنین ابهاماتی، جلسات اضافی در دوره برگزار خواهیم نمود تا به شکل جامع و همه جانبه پاسخ سوالات کاربرانمان را بدهیم.
37 دیدگاه