خرید آنلاین کیک - خرید اینترنتی اصفهان - سفارش اینترنتی تهران - مقابله با کرونا خرید آنلاین کیک - سفارش اینترنتی کیک در اصفهان - خرید اینترنتی در تهران - مقابله با کرونا
طرز تهیه خامه کیک - خامه کیک - خامه تزیین کیک

طرز تهیه خامه کیک

خامه کیک

در جلسات چهاردهم و پانزدهم دوره جامع مبانی کیک‌پزی شما را با دستورالعمل‌های تهیه رویه کرم کره‌ای آشنا کردیم. در این جلسه قصد داریم سومین دستورالعمل برای تهیه کرم کره‌ای (خامه کیک) را به شما همراهان گرامی، آموزش دهیم. تفاوت این دستورالعمل با دستورالعمل‌های قبلی در استفاده از خامه می‌باشد. به عبارت دیگر این رویه کرم کره‌ای از کره و خامه تهیه می‌شود (البته مقداری وانیل و شکر قنادی هم به عنوان طعم‌دهنده به کار می‌رود). این روش تهیه خامه کیک را امتحان کنید و نظر خود را به ما منعکس کنید که آیا موافق هستید این دستورالعمل، بهترین دستورالعمل تهیه خامه کیکی است که تا به حال دیده‌اید؟

آماده‌سازی

10 دقیقه

پخت

0 دقیقه

سطح

مبتدی

تعداد

8 نفر
طرز تهیه خامه کیک - خامه کیک - خامه تزیین کیک

روش پخت

گام اول: با استفاده از یک همزن برقی، کره و 1 پیمانه شکر قنادی را به مدت 3 دقیقه به هم بزنید تا مخلوطی نرم بدست آید. مخلوط را بچشید و در صورت تمایل به آن شکر بیشتری اضافه نمایید. 1 پیمانه شکر کفایت می‌کند ولی اگر یک خامه کیک شیرین را ترجیح می‌دهید، می‌توانید تا 2 و 1/2 پیمانه شکر استفاده کنید.

گام دوم: وانیل و 1 قاشق غذاخوری خامه را به مخلوط بدست آمده از گام اول اضافه کنید و خوب به هم بزنید. اگر رویه بدست آمده بیش از حد سفت است به طوری که نمی‌توان آن را به راحتی روی کیک پهن کرد، به میزان 1 قاشق غذاخوری دیگر خامه اضافه کنید.
خامه کیک شما به همین سادگی آماده شد و می‌توانید از آن برای تهیه کیک تولد و کاپ کیک استفاده کنید.

این مطلب را هم بخوانید
طرز تهیه کیک تولد ساده وانیلی با رویه کرم کره ای شکلاتی

جلسه هفدهم: هنر برش دادن کیک به چندین لایه

صفحه اصلی دوره جامع مبانی کیک‌پزی

منبع: thespruce

مواد اولیه

1 پیمانه                       کره (نرم شده در دمای محیط)

1 الی 2 و 1/2 پیمانه        شکر (قنادی)

1 قاشق چای‌خوری          وانیل

1 الی 2 قاشق غذاخوری    خامه (سنگین)

3 دیدگاه

    • نمیشه گفت دقیقا همون خامه هست. اما گاهی میتونه به جای اون مورد استفاده قرار بگیره. توصیه میکنم برای اینکه بیشتر در مورد خامه‌های شیرینی‌پزی و تفاوت‌های اونها اطلاعات کسب کنید سری به مقاله انواع خامه‌های کیک وبسایت کیکانه بزنید.
  1. با سلام علت چسبندگیه خوبه لایه های کیک قنادی چیه، ایا از شربته خاصی استفاده میکنن که موقع برش زدن لایه ها کاملا به هم چسبیده ان واز هم جدا نمیشود ؟؟ با تشکر..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو اصلی