طرز تهیه خامه کیک
خامه کیک
در جلسات چهاردهم و پانزدهم دوره جامع مبانی کیکپزی شما را با دستورالعملهای تهیه رویه کرم کرهای آشنا کردیم. در این جلسه قصد داریم سومین دستورالعمل برای تهیه کرم کرهای (خامه کیک) را به شما همراهان گرامی، آموزش دهیم. تفاوت این دستورالعمل با دستورالعملهای قبلی در استفاده از خامه میباشد. به عبارت دیگر این رویه کرم کرهای از کره و خامه تهیه میشود (البته مقداری وانیل و شکر قنادی هم به عنوان طعمدهنده به کار میرود). این روش تهیه خامه کیک را امتحان کنید و نظر خود را به ما منعکس کنید که آیا موافق هستید این دستورالعمل، بهترین دستورالعمل تهیه خامه کیکی است که تا به حال دیدهاید؟
روش پخت
گام اول: با استفاده از یک همزن برقی، کره و 1 پیمانه شکر قنادی را به مدت 3 دقیقه به هم بزنید تا مخلوطی نرم بدست آید. مخلوط را بچشید و در صورت تمایل به آن شکر بیشتری اضافه نمایید. 1 پیمانه شکر کفایت میکند ولی اگر یک خامه کیک شیرین را ترجیح میدهید، میتوانید تا 2 و 1/2 پیمانه شکر استفاده کنید.
گام دوم: وانیل و 1 قاشق غذاخوری خامه را به مخلوط بدست آمده از گام اول اضافه کنید و خوب به هم بزنید. اگر رویه بدست آمده بیش از حد سفت است به طوری که نمیتوان آن را به راحتی روی کیک پهن کرد، به میزان 1 قاشق غذاخوری دیگر خامه اضافه کنید.
خامه کیک شما به همین سادگی آماده شد و میتوانید از آن برای تهیه کیک تولد و کاپ کیک استفاده کنید.
جلسه هفدهم: هنر برش دادن کیک به چندین لایه
صفحه اصلی دوره جامع مبانی کیکپزی
منبع: thespruce
مواد اولیه
1 پیمانه کره (نرم شده در دمای محیط)
1 الی 2 و 1/2 پیمانه شکر (قنادی)
1 قاشق چایخوری وانیل
1 الی 2 قاشق غذاخوری خامه (سنگین)
3 دیدگاه