خرید آنلاین کیک - خرید اینترنتی اصفهان - سفارش اینترنتی تهران - مقابله با کرونا خرید آنلاین کیک - سفارش اینترنتی کیک در اصفهان - خرید اینترنتی در تهران - مقابله با کرونا
banana-bundt-cake-recipe-495x400

طرز تهیه کیک باندت موزی

کیک باندت موزی

منظور از کیک باندت (Bundt cake)، کیکی است که در ظرف باندت (Bundt pan) پخته می‌شود و شکلی شبیه به حلقه به خود می‌گیرد. این شکل از یک کیک مشهور اروپایی به نام گاگل‌هاف الهام گرفته شده است. کیک‌های باندت معمولا یک دستور پخت مجزا ندارند و اساسا اسم‌شان بر اساس شکلی است که دارند. امروز طرز تهیه کیک باندت موزی را آموزش می‌دهیم. یکی از بهترین کیک‌هایی که می‌توانید بپزید. به خصوص اگر روی آن را با شکر (در صورت امکان شکر قهوه‌ای) بپوشانید، مهمانان انگشتان خود را هم خواهند بلعید! مزیت این کیک این است که فقط 1/2 پیمانه کره در خمیر آن استفاده می‌شود.

آماده‌سازی

20 دقیقه

پخت

65-75 دقیقه

سطح

مبتدی

تعداد

16 نفر

روش پخت

1- قفسه را در طبقه وسط قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی‌گراد) روشن کنید. با مقداری کره، کف ظرف (پن) باندت را چرب نمایید. اگر از پن‌های سیلیکونی استفاده می‌کنید، نیازی به چرب کردن کف آن نیست. از کاغذهای مخصوص شیرینی پزی برای کف این ظرف استفاده نکنید. نیاز است که حرارت فر به مجرای داخلی باندت هم نفوذ کند.

نکته: مطمئن شوید که از ظرف مناسبی استفاده می‌کنید. منظور تنها استفاده از قالب باندت مناسب نیست. این ظرف باید به اندازه کافی بزرگ هم باشد. از ظرفی استفاده کنید که به اندازه 12 پیمانه، فضا داشته باشد. در صورتی که از ظرف کوچک‌تر استفاده کنید، خمیر درون فر از ظرف سرریز خواهد کرد.

2- آرد، جوش شیرین و نمک را با هم، هم بزنید. (بهتر است از همزن سیمی استفاده کنید. در جلسه دوم دوره جامع مبانی پخت کیک با ابزارهای اولیه پخت کیک آشنا شدید. همزن دستی از جمله آنها بود.)

این مطلب را هم بخوانید
چگونه ظرف کیک خود را به روغن و آرد آغشته کنیم؟

3- کره را در یک کاسه بزرگ هم بزنید تا کرمی شود. سپس شکر را اضافه کنید و با سرعتی ملایم هم بزنید تا به رنگ زرد متمایل به سفید درآید و نرم شود. وانیل را هم در این ترکیب هم بزنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را به صورت یک جا اضافه کرده و حدود یک دقیقه هم بزنید. در این مرحله سرعت همزن را کم کنید (و اگر با دست هم می‌زنید سرعت هم زدن را کم کنید) و موزها را نیز در این مخلوط، میکس کنید. در نهایت نیمی از مواد خشک مذکور در مورد 2 را اضافه کنید (بابت سفت شدن و بستن خمیر نگران نشوید). تمام خامه ترش (یا ماست) و سپس بقیه مخلوط آرد را اضافه کنید. خمیر را به داخل پن یا قالب باندت بریزید. پن را داخل فر قرار داده و روی خمیر را نیز صاف و یکدست کنید.

4- به مدت 65 الی 75 دقیقه باید پخت انجام گیرد. اگر حس می‌کنید ممکن است زودتر کیک پخته شود از تست خلال دندان استفاده کنید. البته اگر ظرف باندت شما عمیق باشد باید از یک چاقو تیز و بلند استفاده کنید تا در صورتی که تمیز بیرون آمد از پخت کامل کیک مطمئن شوید. بعد از 30 دقیقه شروع به چک کردن کیک کنید. اگر روی آن زودتر از حد قهوه‌ای شد نگران نباشید. می‌توانید با یک کاغذ فویل یا دیگر کاغذهای نسوز روی آن را بپوشانید. بعد از پخت به مدت 10 دقیقه در همان ظرف خنک شود.

طرز تهیه کیک باندت موزی - کیک باندت موزی - کیک موزی راحت

دلخواه: همانطور که گفته شد می‌توانید از شکر به عنوان رویه این کیک استفاده کنید. 3/4 شکر را در یک کاسه الک کنید. این شکر را در آب‌لیمو تازه فشار دهید (با 2 قاشق چایخوری شروع کنید و بعد در صورت نیاز قطره قطره اضافه کنید.) حالا این ترکیب را روی کیک خنک شده بمالید. می‌توانید از مغزیجات و یا چیپس شکلات هم استفاده نمایید.

این مطلب را هم بخوانید
ابزارهای اولیه پختن کیک برای تازه‌کاران

مراجع:  geniuskitchen

مواد اولیه

3 پیمانه                 آرد

2 قاشق چایخوری     جوش شیرین

1/2 قاشق چایخوری   نمک

1 پیمانه                  کره (برابر با دو قطعه). نیمی از آن برای چرب کردن کف ظرف است.

2 پیمانه                 شکر

2 قاشق چایخوری     وانیل

2 عدد                    تخم مرغ بزرگ (در دمای اتاق)

4 عدد                    موز کاملا رسیده و له شده (برابر 1 1/2 الی 1 3/4 پیمانه)

1 پیمانه                  ماست ساده و یا 1 پیمانه خامه ترش (یا ترکیبی از این دو)

    • به شکل استاندارد هر پیمانه کره برابر 8 اونس هست. که معمولا برای راحتی کار به جای یک پیمانه، از لفظ دو قالب (قالب‌های 100گرمی) استفاده میشه. البته به صورت دقیق هر 4 اونس کره برابر 113.4 گرم هست که میتونید برای راحتی کار به جای 4 اونس از یک قالب صد گرمی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو اصلی