طرز تهیه کیک سیب
کیک سیب
این کیک سیب خمیر فوقالعاده متراکم و خیسی دارد. از آن کیکهایی است که برای یک عصرانه در هر موقعیتی که باشید، عالی است. دستور پختهای متنوعی برای کیک سیب در سطح اینترنت وجود دارد. اما اگر تا به حال هیچ یک از آنها را امتحان نکردهاید، این طرز تهیه، اولین تجربه خوشمزهای برای شما رقم خواهد زد. پخت این کیک با تکههای خرد شده سیب و غلتاندن آنها در شکر و دارچین آغاز میشود. قطعات این کیک متراکم و در عین حال بسیار نرم و خیس هستند. اگر در اداره یا شرکتی کار میکنید و به دنبال سرو یک دسر خاص برای کارمندان هستید، حتما این طرز تهیه کیک سیب را یادداشت نمایید و آن را امتحان کنید.
روش پخت کیک سیب
نکته: نحوه مخلوط کردن در طرز تهیه کیکی که در ادامه خواهید خواند کمی متفاوت است. خمیر آن هم بسیار متراکم و محکم است. اما نگران نباشید. این کیک عالی خواهد شد.
1- فر را در دمای 350 درجه فارنهایت (175 تا 180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. همچنین یک پن یا ظرف دیگر را چرب و آماده کنید. بهتر است از باندت به عنوان قالب کیک استفاده نمایید.
2- سیبها را آماده کنید. در یک کاسه بزرگ، سیبهای خرد شده را با شکر و دارچین به خوبی مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید.
3- خمیر کیک را آماده کنید. در یک کاسه بزرگ دیگر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید.
4- در یک کاسه متوسط، شکر، روغن گیاهی، آبپرتقال و وانیل را ترکیب کنید. این مواد تر را به ترکیب آرد اضافه کنید و تا جایی که مواد به هم دست بدهند، با یک قاشق چوبی یا همزن دستی، آنها را هم بزنید.
5- تخممرغها را یکی یکی به این ترکیب اضافه کنید.بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، مواد را به خوبی هم بزنید (در این مرحله خمیر شروع به سفت شدن میکند.اما با اضافه کردن تخممرغها سستتر میشود و هم زدن آن سادهتر خواهد شد.). جدارههای ظرف را هم تمیز کنید تا از درگیر شدن همه مواد در مخلوط مطمئن باشید.
6- یک لایه نازک از خمیر کیک را داخل ظرف فر بریزید. سپس یک چهارم مایع سیب را روی خمیر بریزید. حالا یک چهارم از خمیر باقی مانده کیک را روی سیبها بریزید. توجه کنید که خمیر نباید به صورت کامل همه سیبهای لایه زیرین را بپوشاند (چرا که این اتفاق در هنگام پخت در فر میافتد.). مراحل پیشین را سه بار دیگر تکرار کنید تا مابقی خمیر کیک و ترکیب سیب تمام شود. به این ترتیب در پایان، یک لایه خمیر کیک روی مواد را میگیرد. اما باز هم لازم نیست که کل لایه سیب زیرین را با خمیر کیک بپوشانید.
نکته: برای انتقال سیبها به ظرف باندت (یا هر قالب دیگری) بهتر است از یک قاشق یا کفگیر سوراخدار استفاده کنید تا آبسیب منتقل نشود. البته لزومی ندارد که ترکیب سیب حتما خشک باشد. همین که با استفاده از چنین وسیلهای لایههای سیب را در ظرف بچینید کافی است. مقدار آب سیبی که به این شکل به پن منتقل میشود، خللی در پخت کیک ایجاد نخواهد کرد.
7- همانطور که در ابتدای این آموزش طرز تهیه کیک سیب عنوان شده، زمان پخت حدود 1 ساعت و 30 دقیقه خواهد بود. اما بهتر است تست خلال دندان را برای اطمینان از پخته شدن کیک انجام دهید. اجازه دهید کیک سرد شود و بعد آن را سرو کنید. باقیمانده کیک تا 5 روز در دمای اتاق قابل نگهداری است.
همانطور که در طرز تهیه این کیک سیب عنوان شد، سیبها به صورت نگینی و در اندازه نسبتا درشت خرد میشوند. به همین خاطر هنگام مصرف این کیک، قطعات سیب زیر دندان حس میشوند که طعم فوقالعادهای دارند. در تصویر نیز این قطعات سیب قابل مشاهده هستند.
مرجع: browneyedbaker
مواد اولیه
خمیر کیک
¾ و 2 پیمانه آرد الک شده همه منظوره
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری نمک
2 پیمانه پودر شکر
1 پیمانه روغن گیاهی
¼ پیمانه آب پرتقال
½ 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
4 عدد تخم مرغ
ترکیب سیب
6 عدد سیب متوسط پوست کنده و خرد شده (قطعات 1 تا 1.5 سانتیمتری)
5 قاشق غذاخوری پودر شکر
1 قاشق غذاخوری پودر دارچین
10 دیدگاه