خرید آنلاین کیک - خرید اینترنتی اصفهان - سفارش اینترنتی تهران - مقابله با کرونا خرید آنلاین کیک - سفارش اینترنتی کیک در اصفهان - خرید اینترنتی در تهران - مقابله با کرونا
طرز تهیه کیک سیب - کیک با قطعات سیب - کیک باندت سیب

طرز تهیه کیک سیب

کیک سیب

این کیک سیب خمیر فوق‌العاده متراکم و خیسی دارد. از آن کیک‌هایی است که برای یک عصرانه در هر موقعیتی که باشید، عالی است. دستور پخت‌های متنوعی برای کیک سیب در سطح اینترنت وجود دارد. اما اگر تا به حال هیچ یک از آنها را امتحان نکرده‌اید، این طرز تهیه، اولین تجربه خوشمزه‌ای برای شما رقم خواهد زد. پخت این کیک با تکه‌های خرد شده سیب و غلتاندن آنها در شکر و دارچین آغاز می‌شود. قطعات این کیک متراکم و در عین حال بسیار نرم و خیس هستند. اگر در اداره یا شرکتی کار می‌کنید و به دنبال سرو یک دسر خاص برای کارمندان هستید، حتما این طرز تهیه کیک سیب را یادداشت نمایید و آن را امتحان کنید.

آماده‌سازی

45 دقیقه

پخت

90 دقیقه

سطح

مبتدی

تعداد

10-12 نفر
طرز تهیه کیک سیب - کیک با قطعات سیب - کیک باندت سیب

روش پخت کیک سیب

نکته: نحوه مخلوط کردن در طرز تهیه‌ کیکی که در ادامه خواهید خواند کمی متفاوت است. خمیر آن هم بسیار متراکم و محکم است. اما نگران نباشید. این کیک عالی خواهد شد.

طرز تهیه کیک سیب - دسر کیک سیب - عصرانه کیک سیب - کیک با خرده سیب

1- فر را در دمای 350 درجه فارنهایت (175 تا 180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. همچنین یک پن یا ظرف دیگر را چرب و آماده کنید. بهتر است از باندت به عنوان قالب کیک استفاده نمایید.

2- سیب‌ها را آماده کنید. در یک کاسه بزرگ، سیب‌های خرد شده را با شکر و دارچین به خوبی مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید.

طرز تهیه کیک سیب - سیب خرد شده

3- خمیر کیک را آماده کنید. در یک کاسه بزرگ دیگر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید.

این مطلب را هم بخوانید
طرز تهیه کیک اسفناج

4- در یک کاسه متوسط، شکر، روغن گیاهی، آب‌پرتقال و وانیل را ترکیب کنید. این مواد تر را به ترکیب آرد اضافه کنید و تا جایی که مواد به هم دست بدهند، با یک قاشق چوبی یا همزن دستی، آنها را هم بزنید.

5- تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به این ترکیب اضافه کنید.بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، مواد را به خوبی هم بزنید (در این مرحله خمیر شروع به سفت شدن می‌کند.اما با اضافه کردن تخم‌مرغ‌ها سست‌تر می‌شود و هم زدن آن ساده‌تر خواهد شد.). جداره‌های ظرف را هم تمیز کنید تا از درگیر شدن همه مواد در مخلوط مطمئن باشید.

6- یک لایه نازک از خمیر کیک را داخل ظرف فر بریزید. سپس یک چهارم مایع سیب را روی خمیر بریزید. حالا یک چهارم از خمیر باقی مانده کیک را روی سیب‌ها بریزید. توجه کنید که خمیر نباید به صورت کامل همه سیب‌های لایه زیرین را بپوشاند (چرا که این اتفاق در هنگام پخت در فر می‌افتد.). مراحل پیشین را سه بار دیگر تکرار کنید تا مابقی خمیر کیک و ترکیب سیب تمام شود. به این ترتیب در پایان، یک لایه خمیر کیک روی مواد را می‌گیرد. اما باز هم لازم نیست که کل لایه سیب زیرین را با خمیر کیک بپوشانید.

طرز تهیه کیک سیب - کیک سب لایه ای - کیک با لایه سیب

نکته: برای انتقال سیب‌ها به ظرف باندت (یا هر قالب دیگری) بهتر است از یک قاشق یا کف‌گیر سوراخ‌دار استفاده کنید تا آب‌سیب منتقل نشود. البته لزومی ندارد که ترکیب سیب حتما خشک باشد. همین که با استفاده از چنین وسیله‌ای لایه‌های سیب را در ظرف بچینید کافی است. مقدار آب سیبی که به این شکل به پن منتقل می‌شود، خللی در پخت کیک ایجاد نخواهد کرد.

این مطلب را هم بخوانید
سفارش کیک خانگی و مزایا و معایب آن + مزایا و معایب کیک قنادی

7- همانطور که در ابتدای این آموزش طرز تهیه کیک سیب عنوان شده، زمان پخت حدود 1 ساعت و 30 دقیقه خواهد بود. اما بهتر است تست خلال دندان را برای اطمینان از پخته شدن کیک انجام دهید. اجازه دهید کیک سرد شود و بعد آن را سرو کنید. باقی‌مانده کیک تا 5 روز در دمای اتاق قابل نگهداری است.

طرز تهیه کیک سیب - پخت کیک سیب لایه ای

همانطور که در طرز تهیه این کیک سیب عنوان شد، سیب‌ها به صورت نگینی و در اندازه نسبتا درشت خرد می‌شوند. به همین خاطر هنگام مصرف این کیک، قطعات سیب زیر دندان حس می‌شوند که طعم فوق‌العاده‌ای دارند. در تصویر نیز این قطعات سیب قابل مشاهده هستند.

طرز تهیه کیک سیب - کیک با قطعات سیب - کیک باندت سیب

مرجع:  browneyedbaker

مواد اولیه

خمیر کیک

¾ و 2 پیمانه            آرد الک شده همه منظوره

1 قاشق غذاخوری        بیکینگ پودر

1 قاشق چایخوری        نمک

2 پیمانه                   پودر شکر

1 پیمانه                   روغن گیاهی

¼ پیمانه                  آب پرتقال

½ 2 قاشق چایخوری   عصاره وانیل

4 عدد                     تخم مرغ

ترکیب سیب

6 عدد                     سیب متوسط پوست کنده و خرد شده (قطعات 1 تا 1.5 سانتیمتری)

5 قاشق غذاخوری       پودر شکر

1 قاشق غذاخوری       پودر دارچین

10 دیدگاه

  1. بهتر بود بنویسید کیک با لایه های سیب فک کنم خوشمزه بشه ولی لطفا دستور پختی که تو خود کیک هم سیب استقاده شده باشه بذارید.
  2. مواد اولیه رو لطفا با معیارهای دیگه ای معرفی کنید. انواع پیمانه توی بازار هست و من نمیدونم منظور از پیمانه ای که میگین چه اندازه ای هست
    • درود. توجه داشته باشید که پیمانه‌ها و قاشق‌های اندازه‌گیری استاندارد شیرینی پزی اندازه مشخصی دارند و به هیچ عنوان متفاوت نیستند. البته شاید در شکل و ظاهر تفاوت داشته باشند، ولی اصولا باید حجم مشخص و استانداردی داشته باشند. طبیعتا منظور ما هم از این مقادیر، مقادیر و پیمانه‌ها یا قاشق‌های استاندارد هست.
  3. سلام ، ممنون از دستور سلیس و اموزش مرحله ب مرحله تون، فقط اینکه من اصلا دارچین دوست ندارم ولی توی همه ی کیک سیب ها از دارچین استفاده شده، اگه دارچینوحذف کنیم طعم کیک بد میشه؟ چیز دیگه ای نمیشه جایگزین کرد؟
    • سلام و ممنون از لطف شما. بله همونطور که گفتید بسیاری از دستورپختهای کیک سیب حاوی دارچین هم هستند. مثل همیشه توصیه میکنم که دستور پخت رو عوض نکنید، به هیچ عنوان هیچ کدوم از مواد اولیه اون رو حذف نکنید، و تا حد امکان هیچ یک از موادش رو جایگزین هم نکنید. بنابراین اگر دنبال کیک سیب بدون دارچین هستید سعی کنید حتما یک دستورپخت استاندارد که از ابتدا بدون دارچین باشه رو پیدا کنید که حتما پیدا میشه. چون خودم تا حالا کیک سیب بدون دارچین نپختم، دستور پخت خاصی رو الان نمیتونم به شما پیشنهاد بدم.
    • درود بر شما. اینکه مجددا میاید تو سایت و نتیجه کارتون رو هم اعلام میکنید برامون ارزشمنده. ایشالا که بتونید از بقیه مطالب و دستورها و خدمات سایت هم استفاده کنید و براتون مفید باشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو اصلی